Bortskämd

Hej! börjar ni känna er bortskämda med ett inlägg om dagen? jag känner mig lite bortskämd som kan ta mig tid till det igen. Hoppas att ni uppskattar uppdateringarna, jag vet att ni ännu väntar på tre stycken filmer från förra tävlingen. Jag lovar att det kommer, ni får hålla er uppdaterade här.

I morgon börjar jag en ny kurs. det är en kurs på 5 poäng som handlar om barns språk. Det lär vara intensivt men också mycket arbete som jag kan göra hemifrån, så jag lär hinna med bloggen lite bättre.

I dag har jag inte ridit något men jag har servat Emil med hästar som han har ridit. Vi har även hunnit bli klara med hela staketet i skogen och Othello har fått skor på fötterna igen. Sedan har jag också sett på världscup hoppning från Lyon en timme på TV. Har svårt att fatta att jag har hunnit med allt denna söndag, kanske handlar det om effektivitet...?

Dagen avslutades på bästa sett när mamma och pappa kom på besök och åt en kvällspizza med oss. Jag tycker det är lite mysigt på kvällarna när de dyker upp i höstmörkret. Stämningsfullt.

Klockan ringer 05.30 i morgon för att jag ska hinna upp och fixa i ordning mig innan jag ska masa mig till Visby. Bäst att jag laddar kaffebryggaren innan jag går och lägger mig.

Rolig bild på Cylin!

  • 48 visningar

Gillar