Bort blåst

Den där stormen som alla varnat för har vi inte märkt av något mer. Den är nog bortblåst till annat ställe....tur för oss. Däremot är det lite kallare nu. Runt 8 grader har vi haft i eftermiddag.

Jag började min lördag med att bygga fram hinder och hoppade lady med Emils hjälp. Det är super att få hjälp med hoppningen. Jag känner mig som en nybörjare varje gång jag bygger fram hinder på banan. Lady kändes fin i dag och jag hittar mer och mer min ridning på henne med lite hjälp. Jag ska nog hoppa lite på onsdag igen.

Det är tävling för oss i Tingsryd nästa helg. Det blir första inomhus tävlingen för i år. Jag har valt att gå ner lite i klassen just av den anledningen. 110 & 115 är jag anmäld till. Sedan laddar vi om till årets sista fälttävlans start helgen efter det.

Jag passade på att hoppa lite på Ares när det ändå stod hinder framme. Första gången jag hoppar honom uppsuttet. Han skötte sig fint. Man glömmer lätt hur vingligt det är på unghästar. Det gäller att rama in hela tiden. Lättast att hoppa i höger varv kan jag konstatera. Han tyckte nog att det va roligt för han hade betydligt mer energi än vad han brukar ha.

Jag har fått in flytet på cykeln nu. Den går riktigt het kan jag lova. I går köttade jag allt jag hade, så i dag fick det bli en aningens lugnare pass. Jag har bestämt mig för att höja flåset ännu mer i höst.

Lördagen avslutas med hembakt pizza i vedspisen så klart! Nu några pizzabullar till övers...🍕

  • 102 visningar

Gillar