Bloggat från min mobil

Jag blev sugen på att åka till kosta i september så jag smyg kollade lite på en helg i september. Fullt varje helg fram till dess.... alltså det är det enda som folk unnar sig nu för tiden! Jag vet inte vad jag ska hitta på istället? Jag brukar ju inte ha svårt att hitta på saker!

I dag har jag ridit två. Lady hoppade studs serie och fick jobba på ganska bra! Jag hoppade inte alls särskilt länge. Man får inte glömma att studs även sliter en hel del. Kazaro hoppade en linje på 14.5m och gjorde det superfint. Han fick även lite miljöträning med traktor, lastmaskin och tryckluft som rullade över gården.

Rose fick nya skor på runt om. Jag har inte ridit på tre veckor eftersom hon endast har haft en sko på sig. Hur svårt kan det va att få tag i en hovslagare tänker ni? Ja det enkla svaret på det är att han är hos sina kunder. Det är ingen idé att stressa upp sig eller få panik över en sån sak. Vi tar igen de tre veckorna vid annat tillfälle.

Jag har fått shorts bränna efter tre dagar i solen på jobbet. Jag borde nog planera in för att jämna ut brännan. 😴 en siesta i solen imorgon kanske. Vi ska klyva ved 🪵 i helgen nämligen så bränna lär det nog bli mer av.

  • 53 visningar

Gillar