Bloggat från min mobil

I helgen har jag bland annat ridit. Kazaro har gått båda dagarna. Jag har tränat på att sitta upp med pall, vilket är nytt för honom. Emil håller honom när jag sitter upp eftersom det är den situationen som han känner sig mest trängd i. Men snart ska det inte behövas längre. Han känner sig trygg med att bli riden i skritt och trav, så jag ska börja förbereda honom att snart galoppera. Lady gick en mysig skrittrunda på grusvägen i dag. Vi skulle ju ha varit i Värnamo på tävling om det inte vore för all smittspridning.

Jag har ökat upp min egen styrketräning på gymmet i helgen. Nu står jag lätt i 5min (utan paus) 90graders position och har ökat 5kg på alla vikter jag kör. Varje pass brukar vara 30-45 min uppvärmning och 45min styrka. Jag gör så många repetitioner jag kan på varje övning 5 min. Det har gett lite resultat eftersom jag känner att jag orkar med att öka på i vikterna.

Träna är inte det enda som jag har gjort med gymmet i helgen. Alla tapeter och taket är ned rivet i rummet. Jag har skrapat fönsterbrädor och handlat tapeter och lite utrustning som hör till det. Det som är kvar är att riva ännu ett tak, sätta upp nytt tak, spackla, slipa, tapetsera, måla fönster (och tak) och sätta in nya nya lister. Så kommer rummet att vara helrenoverat. Jag har inte bestämt mig hur vi ska göra med garderoben, men något kommer att göras med den också!

Många har säkert grattat sin pappa i dag. För mig är det första farsdag utan honom.

  • 106 visningar

Gillar