Bloggar?

Det här med bloggar, handlar det om att leva genom andra? Tala om för andra det rätta? Dela med sig av sitt liv? eller visualisera det man vill visualisera? För mig handlar det om lite av en öppen dagbok, kanske tipsa andra och att själv få tips. Men det är lätt att falla in i onda mönster har jag märkt. Jag kan lätt bli beroende av bloggar som jag alltid måste kolla in på varje dag, kanske är det lite att leva genom andra? men samtidigt handlar det om att de bloggar jag följer ofta inspirerar mig till träning. Ett tag fastnade jag även i en blogg som kunde irritera mig och jag kunde bara inte låta bli att titta in där.... jag var tvungen att radera den ur min lista eftersom den fick mig på dåligt humör.

Min blogg är inte så stor och jag har inte så många följare men jag tycker ändå det är roligt att skriva när någon läser det jag skriver. Jag vill inte provocera någon och jag vill inte heller tala om för någon vad de skulle kunna göra. Det handlar om exakt samma sak som varför jag väljer att läsa någon annans blogg: inspirera. Sedan vet jag ju att en stor del av familjen tror att de håller koll på vad jag gör här, även om det är ett ganska dåligt informationsflöde om vad jag faktiskt gör. Några som läser min blogg är också mina vänner och de är det jag uppskattar mest. Att de kan kolla in här om de vill kolla lite vad jag hittar på osv.

Jag skriver sällan så kallade åsiktsinlägg eftersom detta inte är någon "åsikts-blogg" vill jag dela mina åsikter så gör jag det i rätt forum. Vill jag påverka tävlingsterminen så påverkar jag den via GRF. Vill jag att min tränare säger något annat till mig så tar jag det med min tränare. Det är inte heller sådant som jag väljer att läsa i andras bloggar. Att ge kritik är folk ofta riktigt bra på, att ge positiv kritik är inte lika självklart för alla. Därför väljer jag ofta att skriva inlägg utifrån mig själv och inte efter andra! Kanske blev detta ett åsiktsinlägg ändå? Det är upp till er att avgöra.

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Håller helt med dig!