Blev kvar hemma

Ja i dag vaknade jag jätte sent och kände mig inte alls pigg. Jag blev kvar hemma från skolan i dag. Börjar med Tenta plugg i stället för att åka till skolan. Jag får se hur jag känner mig i morgon, men det känns redan något bättre!

Just nu har jag fullt upp med tenta, Planera KM tävling och planera regional dressyrtävling till klubben. Jag känner nog att jag måste ha semester igen snart :) . Mest av allt skulle jag vilja gå och gömma mig i ett litet hörn......

Jag har förnyat annonsen på vår hästtransport om det skulle finnas något intresse på den, klicka på länken: Henra Amazone

Jag får se om det kanske blir lite ridning i ovädret fram mot kvällen. Jag red inte i går heller eftersom det blåste så. Hästarna har täcken och klarar sig fortfarande fint ute dygnet runt som tur är. Vi försöker ha alla våra hästar ute dygnet runt så lång tid som möjligt varje år. Det gäller även tävlingshästarna. Just nu har vi inga planer på att stalla upp hästarna.

Planen är att cylin kommer att gå på en lösdrift i Alva efter att hon blir van att inte ha Ares vid sin sida. I Alva kommer hon gå med två ettåringar som behöver en äldre häst att lära sig av. Det kommer nog att passa henne bra skulle jag tro. Till våren kommer hon hem igen och jag ska försöka hitta en fin hingst till henne igen.

  • 56 visningar

Gillar