Bilder från helgen

Som ett eko här, eller hur?! Jag har tagit min helg precis som den kom. Bara gjort vad jag känner för. Sovmorgon, målat foderkammaren på in och utsida, handlat foder och färg, bakat och skött stallet.

Kakan av pekannöt som jag bakade räckte mer än hela helgen. Men det får nog bli socker förbud resten av veckan. Får byta ut sockret mot frukt. Ikväll fick det bli en grapefrukt. Egentligen inte jättegott men uppfriskande och läskande.

Har haft hjälp i stallet av söndagens sällskap här hemma. Sniff ska alltid gosa när jag vattnar alla boxar. Här kollar han in ladys kraftfoder men det föll inte honom i smaken! Rose tog en middagslur i söndags.

I dag är det måndag. Måndagar innebär mycket ridning och att göra allt det som inte blev gjort under helgen. Det är precis vad jag gjort i dag. Lady hoppade lite och kändes super fin. Jag är noga med att inte hoppa mycket och högt för snabbt efter vinter vila. Jag trappar upp sakta för att vänja leder och ligament. Så just nu är det studs och enstaka enkel hinder som gäller. Kandido travade bommar och hoppade studs. Hon känns fin, men det finns saker som jag tycker borde jobbas upp. Ares hopade i linan. Han tycker verkligen att det är hur kul som helst.

Jag har målat lite och dammsugit i sadelkammaren. Putsat lite gjordar som grisars ner i all lera och hängt in. Nu har jag landat i soffan efter en timme på cykeln och en vända i duschen. Somnar nog på soffan!!

  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer