Bilder från helgen

Jag bjuder på lite mysiga bilder från helgen. Vet inte vad som har hänt med min statistik här på bloggen? Den rör på sig en hel del just nu.

I dag började jag i stallet och fixade klart all mockning. Sedan åkte jag till Växjös tävling för att hjälpa till. Jag stod lite på banan och i insläppet. Kändes kul att känna av tävlings atmosfären igen. Så klart blir jag sugen på att själv vara med. Jag frös lite när jag kom hem lagom till Emils lunch. Jag pratade med många nya trevliga människor. Härligt att kunna hjälpa till lite på tävling igen. Även fast det är på lite annat sätt än tidigare.

Varför gör vi inte bakad potatis oftare? Det är ju super gott. Igår kväll och till lunch i dag mumsade vi i oss allt vi kunde.

Ares gick riktigt fint i dag. Han va glad och positiv och tänkte framåt av sig själv. Jag fortsatte att jogga bommar och stretcha i trav och galopp. Galoppen va mycket bättre i dag än i går. Jag tänkte ta med mig Ares på dressyrträningen på torsdag, eftersom lady äter medicin för sitt öga.

Unghästarna skötte sig bra.

De här vildingarna är över allt och ingen stans. 😻

Jag har börjat längta till november av någon konstig anledning. Tror att jag känner för att gå på julmarknad!!! Lite ska vi nog hinna med innan november tror jag?

I morgon måste jag försöka tävlingsplanera oktober. September får ju bara flyinge 28-29e som start, eftersom de andra tävlingarna fick strykas. Om lady känns bra åker vi till flyinge. Annars får vi planera om igen. Men jag tror och hoppas på att ögat blir bra.

Vågar man hoppas på en bättre vecka nästa vecka? Jag vill inte ligga med huvudvärk en helg till.

  • 76 visningar

Gillar