Bilder

Idag kan man verkligen kalla det sovmorgon. Jag sov bort halva dagen och det är nog därför som jag är så pigg nu.

Jag började med att åka till byggshoppen och köpa hästmat och fönsterkitt. Det ligger bara ca 3 km från oss och det går att ta den här grusvägen från våran gård.

På hemvägen handlade jag lite i byns affär. Det blev lite smått och gott att ta med på tävlingen imorgon. Och lite kvällsmat.

Sedan passade jag på att rida Rose och Kazaro medans det skulle vara fint väder. Sedan fick Kazaro skor fram av Emil. Två vänsterskor så nu kan jag bara rida åt vänster 😂. Nej men man tar vad man har här hemma hos oss.

Sedan började jag kitta fönster. Det är lite pilligt men jag får påminna mig själv om att de inte ska se ut som nya, det är ju meningen att det ska vara gamla fönster. Jag tyckte det blev helt okej för att vara första rutan. I morgonkväll blir det målning.

I kväll har jag packat och putsat grejer och häst. Lady såg inte fin ut när hon kom in. Ett jordmonster som hade trampat på en sko. Så det fick bli skor och bad för hennes del. Nu står hon ny knoppad och glänser i boxen. Det är en tävling som vi inte hinner knoppa innan vi åker. Då brukar jag knoppa kvällen innan, annars gör jag det gärna innan man åker på morgonen.

Det fick bli enkel och snabb kvällsmat medans jag fixade lunch, frukost och fika till imorgon. Nu för tiden köper vi nästan aldrig mat, vi väljer att ta med oss själva. Det vi tar med oss i morgon blir ett gäng frukostfrallor, pastasallad, dressing, nyttiga bananmuffins, äppelpaj med vaniljvisp, Snickers och kaffe. En hel massa vatten släpar vi alltid med oss också.

Kvällsmat 🦐🦐🦐

  • 55 visningar

Gillar