Bilder

Jag har en hel del ovisade foton i min telefon eftersom jag inte har varit så aktiv här i sommar. Jag tänker att ni kanske skulle vilja se dem ändå. Så här kommer det lite bilder.

Många hästar så klart. Det kan ju bero på att jag umgås med hästarna varje dag. En hel del mat bilder, äta gör man ju varje dag. Vissa av er bryr sig säkert inte om att få se på min mat. Men jag tycker ofta att andra tar så fina bilder på sin mat och jag skulle vilja vara lika bra på det. Jag gillar ju mat också!

Sedan har jag ju lite abstinens eftersom jag har läst ut den sista boken (kommer fler) i den serien som jag läser. Jag har helt enkelt fått beställt hem tv serien på dvd och Blue ray. Kommer inte ens ihåg hur man gör med en dvd? så länge sedan jag tittade på en dvd skiva! Men så mycket som det regnar här så behöver man ha något att pyssla med inomhus på semestern.

En av mina yoga katter syns också på bild. Hon ska alltid gosa när man stretchar efter ett träningspass. Jag har fortsatt att träna mycket hela sommaren. Jag har börjat med intervaller som gör mig lite mer explosiv och kan höja mitt tempo på olika distanser ytterligare. Sedan har jag börjat lägga in lite längre distanser (8km) mellan varven. Känns som en bra träningsform att hålla konditionen uppe. Jag har fortsatt lyckas hålla benen i bra trim och sluppit att ha ont i dem. Antar att det tyder på att jag har trappat upp i lagom takt.

  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
jätte fina bilder!🥰
nouw.com/evelinajosefines