Big no no

Och där tog mitt flyt slut. Trodde knappt det var samt när jag fick hem ridbyxorna (som jag väntat på i evigheter) innan jag åkte. Hade på mig dem här hemma när jag skrev i går och jag älskar dem. Men.... Jag han inte mer än resa mig ur soffan framför datorn innan jag fick syn på.. Ett hål i sömmen nere på smalbenet. Gissa om jag är glad?

Det har tagit evigheter att få hem dem eftersom jag beställt i min storlek och en färg (grå) som de inte hade hemma. I dag skickade jag Emil med dem tillbaka till butiken för att se vad dem kan göra....? Ingenting antar jag. Jag vill ha ett par hela nya innan jag åker på tisdag, tack! Kan jag nog glömma! Big no no till att ha turen på min sida.

På tisdag åker jag till Tyskland med ett par användbara ridbyxor i resväskan. Ett par i reserv som är sju mil förstora och lite småtaskiga. Räkna med att de enda ridbyxorna jag har håller 11 veckor i sadeln...... Don't think so.

Här har fölungen, ettåringen (på bilden) och cylin sovit inne i natt. En massa härligt regn och åska har dundrat över oss i natt.

  • 182 visningar

Gillar