Beställning

Har funderat på många saker att handla under black frayday. När man väl funderar kommer man inte fram till något. Eller ja jag kollar lite på olika typ av värme till spolspilltan, men har inte bestämt mig.

Satte mig och gjorde en beställning på mineraler till vintern istället, har inte hunnit göra det förrän nu. Så klart är mineralerna slut här hemma om någon dag. Vi använder egentligen inte mycket tillskott alls. Jag ger gärna en kur ibland av nypon eller b vitamin. Men så är våra hästar bortskämda med mineralrika marker sedan tidigare, när vi bodde på en ö. Så här ser listan ut på min beställning som gick iväg i kväll:

Vi ger inget pellets foder till någon häst mer än lady som äter lucern (uppblött). Så jag brukar vilja ge ett mineraltillskott som alla kan äta. I år har det blivit chevinal. Det verkar alla våra hästar gilla. Ibland pillar de ur mineraler ur havren. Loppfrö, kalk och chevinal är till alla hästar. MSM till Ares och kandido, linfröolja till lady.

Jag har flera saker jag borde kolla upp tills fredag. Tycker att priserna inte är så stor skillnad på alltid. Bäst att kolla upp noga innan man köper något! Vi bor ju i Småland 😉

  • 99 visningar

Gillar

Kommentarer