Beslut

I går tog jag ett ganska tråkigt beslut gällande min egen träning. Efter att ha genomfört 68 löprundor sedan 1 januari i år har jag beslutat att inte springa någonting på dessa 11 veckor som jag kommer att vara borta. Det beror på att mitt ben inte slutar göra ont och jag tror att det kan bli värre.

En inflammation ska vila minst 6 veckor för att läka. Jag hoppas på att 11 veckor gör susen och att jag kan börja träna som vanligt igen 1 sept.

Det är tråkigt eftersom jag tycker att denna löpträning hjälpt mig massor i ridningen. Samtidigt som det är resan som jag har tränat inför och jag vill kunna utnyttja den till Max. Därför släpper jag löpningen med mitt fokus och riktar in den på hästarna när jag är borta.

Jag vet att jag kommer ha nytta av det jag har lyckats träna upp. Jag hoppas också på att kunna ge mitt ben den tid den behöver för att kunna läka. När jag kommer hem ska jag prova springa på benet igen, om det inte är bra så måste jag be någon ultraljuda det. Skaffa hålfotsinlägg och ändra min träning för att senan ska stärkas. Jag vet också att man kan få form- ljutna sulor till löpskorna som stabiliserar upp. Det ska vara bättre än hålfotsinlägg!

Rosa klär mig, eller hur? 😂

  • 199 visningar

Gillar