Avsittning

Emils resultat i dag var inte förbättrat. Jag är osäker på om han kommer starta 140 klassen i morgon, men vi får se han pratade fortfarande om det i kväll. Kovo kändes inte riktigt som han brukar enligt Emil. 12 fel i 130 klassen i dag.

Jag och Isabell väntade med att rida till det hade regnat och åskat färdigt. En sen ridtur blev det. Isabell red på Othello och jag på chex.

Chex kändes till en början lite stel men jag fick igenom det till sist. Hoppade lite och gjorde även en ofrivillig avsittning. Ramlade av när han stannade på en oxer, landade på fötterna så det var ingen skada skedd. Men jag har inte ramlat av sedan... ja länge sedan. 😄 Han är lite speciell den där hästen. Han hoppade oxern sedan när jag la ner bakbommen.

Othello tuffade på med Isabell på ryggen. Han tyckte det var kul att hoppa lite med henne på ryggen. Hon tyckte det var lätt att rida honom på hinder vilket är positivt. Hon sa också att han drog lite till vänster, vilket jag nu fick bekräftat att han verkligen gör. Det kan ju bero på mig som ryttare men eftersom hon kände det så tydligt så tror jag att det kan bero på att han har en svaghet där.

Tidigt i morgon rider vi ännu ett pass om inte regnet öser ner. Ska försöka hålla mig kvar i sadeln då. 😊

Vi släppte ut Cylin och Ares i kväll. De tyckte det var toppen roligt båda två! Isabell har inte träffat Ares förut. Vi provade grimman i dag igen, den passade nästan men inte helt hundra. Om en vecka sitter den nog som den ska. Ares är inte ett dugg blyg längre.

Jag och Isabell avslutade dagen med glass och film!

  • 46 visningar

Gillar