Årets sista tävling

​I går gjorde jag och Lady årets sista starter på tävlingsbanan. I den individuella 110 klassen hade jag ett hinder ner vilket var lite surt. Rundan kändes annars kanton fin. Det var sista bommen i grunden som rullade ner efter att jag kom lite i botten och inte blev klar i handen. Jag har hittat lite nya knappar den senaste träningen för Micke som jag ska jobba vidare på i vinter.

I lag klassen som också var en 110 hade jag två bommar ner. nr 2 en oxar var verkligen mitt fel, samma miss som i klassen innan. Sedan rullade en bom i kombinationen eftersom jag försökte hålla henne lite nära och hon fick trångt. Tråkigt när hon känns så fin annars. I vinter ska vi träna på att bli ännu starkare! 

Efter tävlingen åkte vi hem för att fixa i ordning oss för 50års fest. Därför han jag inte riktigt uppdatera här i går. Festen var kanon bra och vilken fantastisk god mat det var. Det var länge sedan jag åt så god buffé. Vi var hemma mitt i natten igen. 

I dag hade vi sov morgon. Dagen har varit extremt effektiv och jag har hunnit med allt som jag tänkte att jag skulle göra. Till att börja med så bytte vi lite hagar på hästarna och en häst till fick flytta in i stallet. Sedan skrittade jag på ponnyn ute, Ares och Kazpian blev ridna. Jag han klippa Kandido åt Emil. Kandido har inte varit klippt förut så hon fick en halv klippning. Jag hjälpte Emil lite med Killawara innan det var dags att ta in alla hästarna för natten. 

Vi åt kvällsmat vid Per och Camilla och sedan cyklade jag framför världscup hoppning på TV. Nu är det en vanlig söndag kväll med lite tvätt och annat små pyssel. 

  • 166 visningar

Gillar