Årets första träning

Igår va jag iväg på den första träningen sedan i november. Det kändes bra och det får en att lägga i en extra växel här hemma. Olof tyckte att lady såg starkare ut! Nu ska vi nöta lite förvänd galopp ett tag, blandat med bytena.

I dag har jag motionerat fyra stycken yngre hästar. Och jag själv har varit i gymmet hela kvällen. Kände mig helt slut efteråt och det är ju lite det som är meningen. Jag har börjat öka på i några övningar för att bli starkare. Men några övningar får vara kvar på samma nivå. Ett tips är att börja med det som är svårt och avsluta med det som känns lätt.

Imorgon ska jag ta sovmorgon och sedan kanske jag kan få till dubbla träningspass om jag orkar. Det blir fyra hästar imorgon också. Sedan hoppas jag på att bara kunna ta dagen som den kommer och ta mig för saker som jag har lust med. Kanske så ska jag försöka knåpa ihop några intressanta inlägg hit men det beror lite på om jag hittar något intressant att skriva om. Det har varit lite si och så med att hitta inspiration. Eftersom det nästan va en evighet sedan som jag va på shopping runda så saknar jag det. Sånt som jag gärna undviker just nu! Kanske blir det ett inlägg om sånt som jag har saknat under pandemin men som jag aldrig trodde att jag skulle sakna.

  • 56 visningar

Gillar