Årets första

I dag blev det årets första rabarberpaj. Inte av egna rabarber (mina är inte så stora), utan av en snäll kund som delar med sig till Emil. Inte nog med det så fick vi en oerhörd het innedryck Kombucha. Ska smaka i morgon eftersom det krävs lita uppladdning för att jag ska ta det i min mun när jag vet vad det är gjort av 😂. Tydligen super inne i Hollywood. Har aldrig hört talas om denna svamp dryck tidigare, o andra sidan bor jag bara i Småland. Spännande att testa nytt!!

Pajen blev jag inte super nöjd med. Men det lär bli flera försök. Rabarberna va goda iaf.

Gjorde en beställning från Ikea i dag. Spännande när den kommer om tre veckor!! Jag har aldrig varit bra på nät shopping 🛍 men nu ska jag nog se till att bli det. Jag behöver nämligen inte bara saker till balkongen. Kläder och ett par nya löpskor börjar närma sig. Känns dock som om jag måste pröva skor innan jag köper.

Det är ljust länge nu och man hinner med mycket saker efter jobbet när det mörknar efter kl 21 om kvällarna. Trots det kommer jag att ha en hel lång lista till helgen. Jag kommer börja göra saker från listan redan på fredag för att kunna ha en chans att göra allt. Det är vår!!

  • 77 visningar

Gillar