Allt kan bli bättre=ingenting kan bli sämre

Sämre än sämst kändes det att ha tävling i dag. Det rullade på bra till en början med Ridhästklasserna. Det var när det var dags för ponny starter som problemen rullade in och i bland kan det inte bli värre än vad det blivit!! Känns som om vi genomförde en helt usel tävling i alla fall. Skäms lite i smyg för att ingen ska märka det!

Men min uppgift är inte över där. I veckan har jag nästa problem att ta tag i.........allt efterarbete! Jag hoppas att jag lyckas bättre med det än förarbetet. Ärligt talat var förarbetet uselt trotts att man gör allt man kan (då måste man vara dålig, eller hur?) 😜

När jag kom hem var det bruna bönor som gällde. Lär nog smälla i mig en påse popcorn också!! Undrar hur det ska gå!!

Sådant håller jag på med när jag är ensam hemma. Det var nog natt när jag fodrade hästarna i morse. Ingen var hungrig, de var knappt vakna hästarna. I kväll åkte jag inte ens dit. Tur att det var någon annan som fodrade i kväll. Annars hade det nästan hunnit bli natt igen😄.

I morgon kommer jag försöka göra så lite som möjligt! Hur nu det ska gå till, för jag borde ju teoretiskt sett göra allt!

Emil är i Jönköping och tävlar i helgen. Resultaten har inte varit jätte bra men det är ju alltid mycket som kan bli bättre, vad det än är som man tar för sig!

  • 95 visningar

Gillar