Alla pappors dag

I eftermiddag har vi grattat pappa på fars dag och farfar på hans 87e födelsedag. Det blev smörgåstårta, kaffe, bullar och kakor plus tårta hos farfar. Jag har ännu inte behövt äta någon kvällsmat för att jag blev så mätt. Min pappa fick en bok som jag och syrran hade fyllt i plus att jag hade köpt några triss (som inte var någon vinst på). Farfar fick en blomma och två burkar sylt som Camilla har gjort. Emils pappa fick en choklad ask med hans favorit choklad.

Jag hade en riktigt effektiv förmiddag då jag han rida tre hästar. Kazpian travade jag på själv för första gången. Ponnyn skötte sig fint och fick ett nytt täcke efter jobbet. Ares fick jag till sist att galoppera på lite. Han är så lat just nu. Emil påstår att han bara är unghäst lat.....men jag vet inte, hoppas på att han inte kommer att vara det hela livet! om han brås på sin mamma så kommer han att få fart under hovarna!

Söt nöt till ponny! Hon kommer finna en fin liten ryttare och göra allt för den.

Jag passade på att införskaffa lite smått och gått till julstädningen i december! Fy vad jag inte längtar till julstädning, men ändå blir det så fint efteråt. Skaffade även lite ljus till denna mörka vardag som infunnit sig! Vi var hemma rätt sent men hästarna hade inte ett dugg bråttom in eftersom det var krispigt kallt och stjärnhimmel ute. 

  • 179 visningar

Gillar