Äkta kråkfötter

När jag kom hem från jobbet idag så möttes jag av två överraskningar. Den ena var min lampa som jag har beställt. Jag är riktigt nöjd med den eftersom den passar perfekt i gymmet och i vardagsrummet om jag skulle vilja ha den där. Jag har satt ihop den men inte satt i någon lampa. Tänkte ta ett foto på den när den lyser så att ni får se. Jag har letat efter begagnade golvlampor eftersom jag gillar att köpa begagnade möbler, men har inte hittat någon som jag gillar. Denna föll mig i smaken.

Den andra överraskningen låg i postlådan. Ett äkta handskrivet brev från en barndomsvän. Det innehöll även en sen present och en överraskning i form av baby på väg. Det gjorde hela min eftermiddag och jag blev på bra humör. Inte för att det va jättedåligt innan men jag blev glad på riktigt.

Igår när jag red på Rose så fick hon en förbygel ärvd av den senaste ponnyn som min syster hade. Känns konstigt att jag ärver saker av min syster men ibland är det bra att ta tillvara på sånt som kanske kan komma till användning. Vi har ju trots allt två ponnyer kvar (inte här, men på Gotland) och så har vi en Rose. Så förr eller senare kan de gamla ponny sakerna som inte någon vill ha komma till användning. Den behöver passas in lite innan vi kan slita och nöta lite mer på den. Kanske är det så att min syster har ärvt den av mig en gån redan 🤔 kan inte komma ihåg.

Jag är verkligen inte den som sparar på saker. Jag använder nästan allt vi har (utan att jag känner att jag verkligen saknar något). Men en del ponny saker ligger i en låda för kommande användning.

  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer