8,0

Tillbaka på jobbet och vila upp mig efter helgen, lite så känns det.

Motionerade två hästar i fredags direkt efter jobbet. Tvättade också vår trehästars transport, tog två timmar! Det va inte gjort på alldeles för länge.

Under lördagen hade vi Göran på besök, åkte med detta lasset till återvinningen och fixade klart hinder vagnen.

Sedan bar det iväg på bröllop. Linne och Johan gifte sig. Hade önskat att vi kunde stannat länge på bröllopet. Men eftersom hästarna skulle in på kvällen och tävling dagen efter, så kände jag att sömnen kunde bli värdefull. Jag körde och var i skaplig form till söndagens start.

Jag startade en IT100H (inverkans terräng). Det innebär ett terrängmoment med inverkans bedömning. Ingen dressyr eller hoppning.

Klassen blev först 45 min sen. Vilket innebar att jag fick svettas bra länge i all utrustning innan vi kunde börja värma upp. Kor bredvid framridningen gjorde det inte mindre svettigt eller spänt. 😂nyttig träning. Fick ett dåligt sista språng på framridningen och då blev vi spända inne på banan. De 4 första hindren red jag riktigt dåligt, sedan blev det bättre. Vi blev bedömda med 8,0(=mycket bra)i poäng. Jag hade en bra hand men behövde spänna magen mer i de första sprången. 4e plats. Inte nöjd med min ridning alls. Slutade med huvudvärk resten av dagen som fortsatte i dag.

Jag blev frågad om att rida lag SM för någon vecka sedan och tackade bra gärna ja till det. Det har varit lite av årets största mål, men nu inser jag att jag inte kommer hinna att kvala eftersom jag känner att ridningen inte är bra. Jag behöver ta ut lady mer i terrängen för att ge henne mer självförtroende och rutin. Sedan kanske jag kan rida 2* i flyinge i slutet av säsongen igen. Inget SM för vår del helt enkelt. Det känns inte bra alls, att inte vara där jag vill vara!

Jag har också hunnit med att sommar städa lusthuset. Tvättat insidan, putsat fönster, köpt dynor och kuddar. Ställde ut ljus, blommor och hängde upp lite hängare. Nu saknas det bara ett myggljus och ett mygg tyg, sedan är det redo för midsommar!

  • 134 visningar

Gillar

Kommentarer