360

Denna dag har varit händelserik. Jag har hunnit med mycket. Började dagen i stallet, släppte hästar i nya hagar med mer gräs. De blev minst sagt överlyckliga. Emil stannade hemma och höll ett öga på dem när jag åkte till Ikea.

Jag handlade lite blommor på Ikea. Jag är ganska less på mina växter. De skulle egentligen behöva planteras om.... men jag glömde köpa jord i dag. Kaktusar och växter som är lätt att sköta är min grej. Ikea är inte så kul att gå på ensam, så det gick fort.

Handlade lite på Willys innan jag åkte hem igen! Efter en snabb lunch kom Göran. Det var bara Ares som behövde justeras, lady var fin!

Linnéa har varit här och städat inför sommaren. Hon har sin häst på bete hos sin pappa under sommaren. Vi fick en fin blomma och choklad av henne, mums!

Under eftermiddagen började jag måla en trädgårdsmöbel. Får måla undersidan en annan dag. Fixade lite med ett par hinderstöd. Tog av skenor och bytte ut foten, de ska bara tillpassas och borras hål sedan är de klara att användas.

Efter en god kvällsmat och lite hockeyfinal på tv var det unghästarnas tur att jobba. En av dem är en riktig pain in the as just nu! Låg på stallgången efter en 360 med min sadel och ja ni ser själva hur stigbygeln ser ut! 🥴🔫

Jag blir så trött.... kan de inte bara födas färdiga med en ryttare på ryggen?

Utrustningen är ju strunt samma egentligen. Min sadel har varit såld två gånger, så jag har bestämt att den får stanna till just sådant här. Jag har dock inte tänkt köpa en ny än.... Ett par nya stigbyglar lär jag nog få införskaffa snarast.

Sedan vann ju finnarna finalen 😟jag som hoppades på Kanada! Jag känner bara.... låt det bli en bättre vecka med start i morgon!

  • 132 visningar

Gillar