23

Jag gjorde klart stallet till kl 9.30 sedan dess har jag pluggat lite på hemmaplan. Det är inte helt enkelt att titta på någon annans examensarbete. Nu ska jag ta en paus och fortsätta i kväll.

Jag ska dra mig till ridhuset och rida lite på egen hand. Torsdag och fredag blir det skogsturer på schemat. På lördag är det KM som gäller. Jag känner mig inte så sugen om jag ska vara ärlig. Jag har tröttnat lite på att altid vara så dåligt förberedd inför tävlingar. Förut var jag i ridhuset flera dagar i veckan och jag kände att hästen var bra riden på marken. Nu är det liksom "hej kom och hjälp mig" en runda till ridhuset här.... och en runda där..... Jag önskar att det blev lite mer fruset och snö, så att jag kan börja träna konditionen. Nu blir det antingen skogen, eller ridhuset. Jag tror att det börjar bli dags för ett tränings schema till vinterns tävlingsuppehåll.

Emil kom hem med en fin present i går. Nya underställ och så blev det helt plötsligt 10 grader varmt ute igen. Jag höll på att svettas ihjäl i stallet på morgonen. Jag får ta på mig några tunnare ytterkläder när jag ska rida. Det var behövligt eftersom att jag endast har underställ som är flera år gamla och slitna.

En annan sak som jag skulle behöva ta tag i är att tvätta alla tävlings och träningsutrustning. Det hamnar efter....och jag har inget överflöd av grejer. Till vardags har jag två schabrak som jag skiftar och ett dressyr om det skulle behövas. Till tävling har jag endast ett som jag nästan aldrig tvättar (för att spara på det) det blir så slitet om man tvättar det efter varje tävling. Det räcker oftast med att borsta av det lite. Kavajen tvättas en gång om året, det brukar bli såhär års. Benskydden blev ju tvättade lagom till sista tävlingen, nu är de skitiga igen!


  • 0 visningar

Gillar