2 januari

Under nyårsafton kan man säga att det var många som tittade in på min blogg. Härligt att många är intresserade, samtidigt är det lite läskigt hur mycket man egentligen vet om personer som man inte känner så bra "på riktigt!" Jag väljer så klart väl ut vad det är som jag vill dela med mig av och det vet jag att ni förstår, men det är kul att ni är intresserade i ändå.

Vad händer så här i början på året då? jo jag försöker givetvis komma igång med hästarna och träningen. Vecka tre börjar hoppträningarna som vanligt igen. I går kollade jag och Emil lite lätt på tävlingsterminen, även om inte alla klubbar har kommit in med tävlingar i TDB ännu kanske.... Vi blev inte klokare av det. Ännu ingen första planerad tävling!

Jag ska återgå till att läsa lite och sedan ska jag rida en runda i skogen i eftermiddag. Jag tänkte köra till ridhuset förut, men det började snöa stora snöflingor och då avstod jag ifrån det. Nu skiner solen och då kan en runda i skogen bli härlig. I går red jag och Emil i ridhuset på eftermiddagen, Lady kändes fin och en lugnare period verkar ha gjort henne gott! Senare ska jag förhoppningsvis skicka iväg ett paket på posten. Jag ska även posta brev med registrering av föl....som jag skulle ha gjort för länge sedan, det kan bli så när man bara skjuter saker framför sig hela tiden.

Jag ser fram mot detta år med lite skräckblandad förtjusning!

  • 125 visningar

Gillar