120x2

Japp i dag startade jag dagen med något som har blivit standard. Katten kommer upp och boxas mellan fem och halv sex på morgonen. Jag behöver knappt ställa klockan längre. Kommer hon upp klockan sju så är det sent.

Schamponerade och knoppade lady efter att jag mockat. Hon blev så fin 🥰. Jag startade två 120 klasser idag och det är precis vad jag behöver(flera rundor) eftersom det är lite blandad kompott inne på banan. Första rundan va riktigt bra med en bom ner i omhoppningen, eftersom jag blev kvar i handen. Andra rundan va en tidshoppning och jag vågade gå för det lite mer. Jag såg inte avståndet till den första kombinationen och fick ett ner där, så då tog jag lite längre vägar och fick tyvärr två ner på en linje där det liksom blev följdfel. Rundan va bra mycket bättre än resultatet och det är det jag menar med att jag bör få lite flera rundor för att komma in i banhoppningen igen. Framför allt så får jag inte bli fast i handen! Imorgon rider jag en 120 igen.

Termosen med kaffe glömde vi hemma, så jag bakade en rabarberkladdkaka när jag kom hem. Satte mig och gjorde en matlistan för nästa vecka, gjorde klart stallet och busade med katterna. 🐈‍⬛ samlar nya krafter till i morgon.

Gillar