Så där ja, nu var det dags för mig att börja blogg lite lätt. Tror inte jag kommer vara allt för aktiv utan detta är mer för mig egen skull då det alltid är kul att gå tillbaka och läsa vid senare tillfällen. Och egentligen är det bara för att jag vill dokumentera framtida resor vi ska göra.

Iallafall, i lördags var vi några tjejer som hade bokat bord på hotell Bellora i Göteborg för att fira en vän som hade blivit 1 år äldre. Jag har aldrig ätit där innan men måste säga att jag inte var alldeles för imponerad. Atmosfären och den trevliga personalen och självklart sällskapet var definitivt det som höjde upplevelsen, medan menyn var enligt mig ganska platt. Dock var maten vi väl beställde himla god ändå så ska inte klaga för mycket.

Efter maten gick vi över gatan till Le pain för att fortsätta kvällen med drinkar och tjejsnack. Mysigt ställe med goda drinkar serverade av vår fantastiska vän och bartender Åsa. Klockan 3 stängde stället och vi var inte riktigt sugna på att gå hem ännu, vilket gjorde att vi drog oss ner till Storan där Håkan Hellström hade sin privata efterfest efter kvällens spelning på Scandinavium (vilken vi tyvärr missade). En riktig drömkväll utöver de vanliga då vi fick chansen att mingla runt med en stor idol och super härlig kille. 

Avslutade kvällen med att krypa ner bredvid min fina kille som låg hemma och sov <3


Likes

Comments