2019 (OBS inlägg med för mycket onödig fakta)

Tjenare!

Kan ju börja (sluta) med att berätta att när jag hade skrivit färdigt detta inlägg iorkade läsa igenom det igen för det blev för långt

Känns som jag vill skriva om mitt 2019. Mycket har hänt och det känns som det längsta året hittills, i mitt huvud, med tanke på hur mycket som hänt, känns det som tre år.

Januari 2019.

Nyåret firades med min dåvarande och hans två barn, en lugn kväll och vi åkte och tittade på raketerna som sköts vid stadshuset i Mariehamn. Redan andra januari blev det kaos. Stormen Alfrida förstörde allt i dess väg vilket resulterade att vi var utan stöm och nät, vägar var blockerade och jag var i shock. Tänk vad naiv man är "I Finland händer det inget". Denna månad hann jag öven vara i Helsingfors på planering ang. KK 2019 Ekenäs och jag umgicks konstant med Ida-Lina och Nanna.

Februari 2019.

I början av månaden kom det EXTREMT med snö några dagar minns jag. Va med I-L & N mycket, blev klar med inrikesskepparkursen, hälsade på i Vasa, ropade med läkare, färgade topparna blåa (blev grönish) och var på första kvällen med sjöräddningen. Flyttade i princip in hos I-L och N

Mars 2019

Åkte till Vasa, åkte till tandläkaren men I-L vilket var årets höjdpunkt eftersom hon blev drogad och började babbla om konstiga saker. Färgade röda toppar, slo sönger ett ben i handen, 30.3 åkte jag iväg till Hangö och mönstrade FInnmerchant.

April-Maj 2019

Shoppa loss i Gdynia, brände iväg flera 100 euro på smink och liknande och lika mycket på alkohol. Jobbade hårt och söp lika hårt, träffade sjömän som jag saknar otroligt ännu idag.

Maj 2019

Jobbade med polacker, mönstrade av, flyttade till lögenhet med I-L, åkte och jobbade några dagar i Sverige. Började jobba på Diablo igen. Firade finland som vann hockey- VM och tog farväl av min gamla klass.

Juni 2019

Började jobba/supa sönder mig, åkte till Vasa för att fira midsommar och min 20nde födelsedag. Midsommar firade jag med Mara och co. Skickade iväg I-L till sjukhuset allt för många gånger, var på dans till Eckerö.

Juli 2019

Föll och slo sönder armbågen, festade, hälsade på i Vasa, jobbade. Byggde pansarvagn åt Sabaton, bevisdae hur överlägset bäst jag är på beerpong, åkte till Kastelholms slott och besökte Vikingamarknaden

Augusti 2019

Åt skaldjursplatå med longlost höggravid Emma. Åkte till Stockholm med Noora som slutade jobba med oss, skulle halvkryssa med Cinderella hem, missade att stiga av så blev tvådarskryssning istället för en. I Stockholm besökte vi tre olika museum och orsaken varför vi missade avstigning var ju givetvis att vi drack lite för mycket. Åkte till Västervik med Jimmy och träffade hans släkt, där körde jag go kart för första gången. En väldigt roligt resa med bästa Jimmy! JAg hann också fira villavslutning med min bror Pelle, vi puttrade iväg till vår villa, drack nån och grillade, föll genom bryggan (planka fick av) och skadade hela vänster ben. Och givetvis jobbade och söp.

September 2019

Hälsade på mitt gamla lågstadium, färgade hela håret lila, festade, jobbade, skrev nytt arbetskontrakt och stämplade ut från Diablo för sista gången. 31.9 tog jag farväl av Åland och flyttade till Närpes.

Oktober 2019

Började nya jobbet, hämtade grejer och kisse från Åland, festade och bowlade som jag inte gjort på fleera år.

November 2019

Förutom det ni redan listat ut så var jag på Kulturkarnevalen, firade #vuodenharmainpäivä och såg KAJ10. Jag klippte av mig halva håret och flyttade till Skrubben,

December 2019

Nu adopterade De La Chapelle, var till Kstad med Mel, firade jul med allt som hör till med julmarknad och juldagsutgång, vrickade foten och lagade sushi för första gången.

Ni som har kommit enda hit. Hur har ni orkat läsa detta, har ni verkligen inget bättre för er? ;) <3

Tack för mig och gott nytt år!

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229