#30daysnouwchallenge

Nu är det sista dagen med bara några timmar kvar av utmaningen.......... Jag måste säga att det har vart jätte lärorikt för mig att vara med!

Vad har jag då lärt mig?

Framförallt uthållighet

Att fortsätta även i fall självförtroendet tryter

Bättre fokus, våga tänka större & se möjligheterna med att väva samman bloggen med inte bara mitt personliga utan även företaget.

Ser och lär mig mer om hur det är som bloggare & vad jag kan bidra med.

Viktigt har varit att fortsätta att lära sig att verkligen göra något för sig själv. Där inte någon annan styr.

Så tack för en fantastisk utmaning! Efter detta ska jag ändå försöka blogga varje dag, mitt nästa mål är att bli veckans blogg. Varför?

Jo för att den inre hälsan uppmärksammas fortfarande för lite & jag vill gärna vara med att bryta ny mark i det. För även om alla tränar, äter bra men ändå mår så många dåligt på insidan då är det även dags för lite nya sorters PT där kommer jag in i bilden en PT för insidan. kram Jenny Bjuder på lite TBT bilder ifrån dessa 30 dagar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej ifrån solen............ Känner att dagarna rusar iväg, så nu gäller det att lapa så mycket sol & värme som jag bara kan.


Kom på idag att det dröjer ju ett tag till innan våren kommer till Sverige. 😭😭😭 Dagen har vart rätt lat förutom lite daglig träning förstås..... men kunde inte låta bli att tänka på en sak, som jag gärna vill skriva om.


Jag var med om en incident idag inga namn nämnda hahahahaha................. Där jag reagerar på en sak som sägs, inte för att jag är arg eller upprörd på något sätt utan för att tala om min synpunkt. Då får jag sagt till mig hur jag känner & är, vilket för mig blir väldigt konstigt. Det är en sådan sak, som när någon annan tycker att dom kan tala om hur jag känner eller är?Hur många har du omkring dig som gärna vill tala om för dig vem du är eller hur du känner?

Det är väldigt vanligt & extremt påfrestande! För har vi låg självkänsla & gärna vill bli omtyckta, har personligheter runt om oss som är väldigt starka i sin natur så kan det vara svårt att göra sig hörd. Eller ens värdera sig själv högst i det läget. Det är därför super viktigt att sätta gränser här!!! Folk kan bli sura i början med det handlar inte om dom personligen det handlar om dig. Ingen annan människa kan veta hur du känner det vet bara du! Ofta när människor vill tala om för dig om hur du är eller känner är för att dom själva har svårt att äga sina känslor. Då blir det lätt att du är sån & sån. Däremot kan en annan person tala utifrån hur den känner & upplever situationen med dig eller det du gör osv, ni fattar? Viktigt är att vi är försiktiga med att tala om för någon det som egentligen är omöjligt för oss att veta. Vi människor borde verkligen bli bättre på att hålla oss på vår egen domän istället för att så fort det blir lite jobbigt lägga det på någon annan!

Äg din skit så äger jag min

Vill även tillägga att detta är väldigt svårt att göra, för det är så många därute som inte riktigt vet vad dom känner eller ens tillåter sig att känna. Så det handlar om att öka sitt medvetande vad gör du för att öka ditt? Hur mycket tillåter du dig själv att känna? & när är det dags att trycka på paus knappen? Jag tillhör den kategori som behöver trycka paus & bara köra på lite mer. Kram

Likes

Comments

Jag tog med mig några smycken hit för att försöka få till några läckra bilder att lägga på min smyckes sida på Instagram. Följ gärna den: @intueri_design

Så idag har jag fotat lite, med små medel & lite vilja så tycker jag ändå att jag fått en del fina bilder. Det är alltid kul att försöka få till bilder där smycken pryder någons hals eller arm. Så min dotter Elisa fick hjälpa till! Hon tycker att jag tar för lång tid på mig och hon har inte tid.............hahahahahaaha. Men hon är en fantastisk modell för mina smycken som har en BOHO CHIC känsla...

Jag jobbar med naturliga material, halvädelstenar & kristaller. metoden är macramè Alla smycken är budskaps smycken & levereras med ett budskap till sin nya ägare. Kristaller innehåller massa energi & information samt används i många olika typer av healing.................. Alla stenar har olika kraft, energi & budskap till oss. Så det är inte en slump när du dras till en viss sten.

Är du dragen till en viss kristall nu? kommentera gärna så ska jag ge dig kort info om vad den vill säga dig. Kram Jenny
Free spirit örhänge

Bali Blues armband

Stir it up necklace

Likes

Comments

Ännu en dag i solens sköna strålar...... Det är helt galet hur mycket solen gör för vår hälsa o själ. Det är verkligen att ladda batteriet🌞🌞🌞

Men hur gör vi då för att ladda vårt batteri när vi inte har så mycket energi. Hur gör du för att fylla på? Känner du dig ofta trött, omotiverad dränerad?

Solen, motion & kosten är ju självklart en jättestor laddare! men det finns många andra stora ämnen som har med ditt batteri att göra! Då pratar jag om den inre hälsan, din känslokropp, ditt självvärde & kärleken till dig själv..... Det är den absolut bästa laddaren.

En bra början kan ju vara att ta reda på vad som dränerar din energi!
Hur mycket ger du ut till andra? Har du 10 kr i energi så kan du inte ge ut 9 & behålla 1 för dig. Då tar du slut väldigt fort. Så om du nu ger ut mycket till andra kan det vara bra att se på ditt mönster & hur ofta du säger ja fast du egentligen inte riktigt vill eller orkar! Våga sätta gränser!!! Du ska även titta på hur ofta du talar om för andra hur du känner istället för att kanske bara vara tyst. Glöm inte att du är lika viktig som någon annan!!

Om du märker att vissa känslor pockar på din uppmärksamhet så är inte bästa lösningen att springa ifrån dom. Ta en liten stund för att försöka möta upp vad som sker.
Meditation är ett fantastiskt redskap till att få ny energi. Det behövs inte alls lång tid i meditation för att stilla sinnet och att fylla på. Men i början kan det vara svårt, men öva på att stänga ute alla tankar. Det finns mycket bra meditationer på youtube.

Sätta gränser är a&o för ditt inre batteri. Viktigt är att vi gör det på ett sätt så inte någon annan blir drabbad. Du talar bara om hur du vill ha det i ditt liv för att du är viktig för dig. Inte egoistisk, det är självkärlek. Våga vara din bästa vän. Kram Jenny ♥️♥️♥️

Likes

Comments

För idag är det 14 år sedan jag blev mamma till världens finaste tös.
Jag kan inte fatta att det har gått så fort & att man knappt får skoja vid poolen för då är man så pinsam liksom. Tycker inte det var längesen hon låg i mammas mage. Ja det är svårt att ta in......... man känner ju sig som 15 själv ibland.
Elisa mammas ♥️ älskar dig så mycket

Började morgonen med en runda på gymet.
Det blev en cirkel med kettelbells.
Jag körde:
Marklyft 35 kg
Knäböj med 2 rackade 10 Kg
Kettelbellswing 16 kg ( inte bra på denna övning men det kommer väl🙈🙈🙈)
3x10

Axelpress kettelbell 8 kg

Biceps med 15 kg stång
Triceps bänk

Avslutade med mage fällkniv med vikt
Windmill 8kg
Hopp på låda mellan varven för puls.

Efter det blev det poolhäng god drink förtjänade man också😜

Den goa nacken alltså♥️♥️♥️

Likes

Comments

Tänkte skriva lite idag om hur det är som medial & högkänslig att bo på hotell?

Ungefär som för alla andra hahahaha............. Nja nästan iallafall. Det är väldigt viktigt för en högkänslig person samt med personer med utvecklad medial förmåga att stålsätta sig inför hotell besök. Det är extremt mycket människor i rörelse på hotell som bor kort tid.... Den mängden energi, känslo,r tankar, andar mm kan vara väldigt svårt att sortera och samtidigt svårt att stänga ute. Så när jag checkar in på hotell så blir jag som en mänsklig svamp för andras känslor, energi & framförallt nära & kära som vill ha kontakt.

Jag som arbetar med detta skulle aldrig ta reda på någon form av information om någon annan människa om jag inte fick tillåtelse först. Det är inte ok.......... Vi jobbar inte så! Jag vet att många människor är väldigt rädda för dessa saker men behöver absolut inte vara det. För även om jag kan hämta viss information så ligger den ofta i personens energi fält redan. Min tro är att den gör det för att det ska uppmärksammas. Andevärlden vill gärna hjälpa till så mycket dom kan men bara med personens tillstånd. Jag har inte sanningen om dig den har du! Vi är alla mediala men inte alla vill komma i kontakt med den delen. Vissa har inget val!🙈 För mig var det så. Jag var ett olyckligt barn som kände för mycket...... Med en stark känslo kanal för andras mående, jag tog på mig dessa & gjorde det till mina under många år!!!! Idag har jag en dotter som är väldigt lik mig, ibland glömmer jag det & tycker hon ska ut & leka men hon vill helst gömma sig på rummet. Mamma förstår dig söta Livia.

Så att bara gå runt & få in en massa saker i mitt system utan att veta vart det ska kan vara ganska jobbigt att hantera & ofta gör vi känsliga personer det till vårt eget. Ungefär som att bära en lite extra tung väska även om det inte är vår skit i.

Med mycket disciplin & personlig utveckling har jag blivit duktigare på att sätta upp gränser för energin runt mig samt befinna mig mer i här & nu i min egen energi för att bli påmind av vad som är mitt o inte.

Idag är jag mycket snabbare på att reda ut saker men blir ändå lurad många gånger just på hotell för att det är så mycket splittrad energi & högt omlopp. Så är du en HSP person eller som jag kallar det väldigt medial, de två hör ofta ihop, så kan du nog också tycka att hotell är mer en bara semester.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag börjar på allvar tycka lite synd om mig själv.....Mer än vanligt alltså🙈😅

Nu på eftermiddagen så ligger jag med värsta Mag kramperna & undrar när jag ska slippa alla dessa sjukdomar. Sen vill jag ju tillägga att vi bor på värsta bästa stället för att bli sjuk ett familjehotell i vabruari...... suck!

Men nu har jag fått ligga hela eftermiddagen och fundera på mycket olika saker. Så! vi människor går ju igenom rätt mycket varje dag. Vi har våra jobb, familjer andra relationer & en hel del stress, alltså ganska mycket som påverkar våran yttre hälsa. Så när vi har mycket som händer & kroppen säger till oss att ta hand om oss på olika sätt, men vi inte lyssnar då är det lättare för bakterier att nästla sig in i systemet. Jag vill ju inte jättegärna erkänna att så är fallet för mig just nu. Men börjar förlika mig med att det finns ingen annan förklaring.

Så mitt inre vill dela något med er...... För ett tag sen så förlorade jag någon som för mig är en jättestor kärlek. Inte den kärlek ni tror nu utan en annan,
den som är på ett vänskapsplan. Jag svek denna vän i förtroende inte avsiktligt men ändå. Jag har gjort allt i min makt för att åtgärda det som hände. Men det har inte hjälpt & under en lång tid har jag lidit i det tysta gått igenom saker i mitt huvud över hundra gånger. Hoppats att vi ska få tillbaka det som var.

Men det kommer inte att bli så & jag behöver nu släppa taget o fortsätta på min väg. Det har vart väldigt viktigt att sluta med att straffa mig själv i detta för det har ju inte direkt gjort underverk för kroppen. Så nu när jag verkligen släppt min tunga känsliga last. Så finns det en mycket känslig kropp som drar på sig det mesta.

Hur funkar din? Kan du se mönster mellan dina känslor & hur du drar på dig bakterier. Är de ofta kopplade? Tycker nog att det är när vi bara kört på ett tag o känslorna inte ens har fått en talan på länge.

Därför är det viktigt att rensa i vårat inre, i känslor skapa balans i livets alla arenor, inte bära på för mycket skuld och skam under lång tid för det gör oss sjuka. Väldigt viktigt är att vara snäll mot dig själv även när det blir fel ibland. Hur hård är du mot dig själv? Va inte det!!!! Så ska jag också bättra mig! Deal👌🏼♥️♥️♥️

Lite nya flätor idag♥️☺️

Likes

Comments

Sov lite längre idag det var underbart...... Frukost följt av lite pool häng & vattengympa, så nice.......... Idag har det inte vart lika fint väder så det var lite halv kallt när man skulle i poolen. Tänkte jag skulle börja morgonen med en sväng på gymet men eftersom jag fortfarande har ganska ont i halsen så tog jag det lugnt en dag till. Vi har snackat lite om det dessa dagar faktiskt .

Det här med rörlighet. Jag har fått fint stöd av nära & kära som tycker jag har jobbat hårt med min kropp & att det verkligen börjar synas på riktigt. nu, så då förtjänar jag verkligen att bara ligga & njuta. Samtidigt som jag verkligen förstår omtanken så kan jag inte låta bli att veta att min kropp kommer aldrig tacka mig för att jag ligger platt som en pannkaka i flera dagar, det är ju det som är problemet ifrån början, vi blir ju mindre o mindre rörliga i vårt samhälle & det är ju mycket därför vi nu måste stå på ett gym o lyfta skrot.

Så med det sagt så rörde jag på mig idag så mycket som kroppen o halsen orkade med. Nu på eftermiddagen blev det en promenad in till stan med lite shopping sonen fick nya skor & en snygg sweatsuit.

Nu slappar jag i sängen med datorn i knät.. Så vad är det bästa du kan göra för din inre hälsa & yttre? Rör på dig!!!!

Det handlar ibland bara om det.............. Inte den köttigaste träningen på gymet. Kram ha en fin kväll.


Vill tillägga att träning har aldrig vart i min vardag någonsin, det har tagit tid att anpassa mig........ Från att fött 3 barn 36 år ung 😜 & väldigt lat bekväm & sjukt mentalt klen inställning till vad min kropp klarar av så börjar jag faktiskt själv välja rörlighet. Så för ett tag sedan hade jag legat platt o inte rört en fena mer än jag måste.

Likes

Comments

Första dagen på semestern har varit i tacksamhet.... Bara det att ha möjlighet att åka iväg med familjen, landa på en varm plats. Solen som värmer ens väldigt likbleka ansikte, palmer & att nu sitta på altanen med havet som utsikt är en helt underbar känsla......

Somnade väldigt tidigt igår! helt slut efter resan. Vaknade då väldigt tidigt istället med en kurrande mage som skrek efter god hotell frukost. ....Ni vet den där väldigt goda frukosten som har allt mellan himmel o jord att erbjuda. Sen har det blivit till att ta det lugnt i en solstol hela dagen. Jag & min underbara far som bjuder mina 3 barn på denna resa för tredje året tänkte vi skulle vara med på vatten gympan. Han behöver ju röra på sig mer o jag var ju lite halv kaxig för jag tränar ju!!!!!

Det var fanimej det tuffaste vattengympan jag vart på!!! inte alls som när man såg tanterna förr. Så den blir det nog varje dag🙈🤥 Ops..... Måste säga att de äldre damerna är verkligen i god form nuförtiden.

Denna resa gjorde jag första gången när jag var ca 8 år. Det var till samma hotell, Sunwing Arguniguin i Gran Canaria. Sen var vi här varje år till jag var 15 år. Så för 3. år sedan tyckte min pappa vi kunde köra en Reunion med mina barn och kusinbarn. Han bjöd oss en vecka sen dess har vi vart här och detta blir år 3.

Det är väldigt smidigt med barn, all inclusive & massor att göra för barnen. Jag har knappt sett dom. Nu blir det till att ta en härlig dusch och vila innan lite mat & kvällsshow. kram ifrån solen.

Årliga fotot på mig och syrran första dagen.

Likes

Comments