Min livsstil

Brunchade med min kusin Ida imorse, hon flyttar till Spanien om 2 veckor så fick bli en liten avskedsfrukost. Därefter åkte jag och hämtade ut ett paket och på vägen hem gick jag förbi Nellie som varit hemma ifrån Örebro i helgen, vi drack lite te och pratade ikapp i en timma innan det var dags för mig att gå ner och städa. Och med "gå ner" så menar jag cirka 10 meter (våra mammor bor grannar nämligen), lite skillnad nuförtiden när hon bor i en annan stad dvs.

Follow me on: Instagram I Nouw I Twitter

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min livsstil

Hello. Måndag idag och jag är ledig, superskönt. Helgen spenderades på orust tillsammans med en kompis. Väldigt underskattat att bara åka iväg en helg, gå runt i mjukis, spela lite sällskapsspel och bara prata om ALLT. Okej nu lät jag som en person som kommit in i 40årskrisen typ, men det var välbehövligt att komma iväg och ha en ledig helg helt utan några måsten, you should try it!

Follow me on: Instagram I Nouw I Twitter

Likes

Comments

Min livsstil

Var och fixade håret igår as you can see, jag gjorde det lite blondare och lite kortare. Tanken var egentligen att jag skulle klippa betydligt mycket mer men fegade ur i sista sekund.. Annars då? Avnjutit lite chark på en vardagskväll tillsammans med mamma, för er som inte vet så jobbar jag mestadels i en delikatess så ibland får man lite för sjuka cravings och köper med sig ca alla salamis, ostar och skinkor hem, jag har även druckit lite bubbel och ätit råbiff på Heaven innan RIK's match vilket tyvärr har börjat bli en väldigt dyr vana, men också trevlig.

Follow me on: Instagram I Nouw I Twitter

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration, Mode

Jag älskar boots med en liten "vardagsklack" dvs boots med en såpass bred och låg klack så du kan gå med skorna en hel dag utan att fötterna värker men samtidigt känna dig snygg och uppklädd. Jag äger ett stort antal olika boots men är ständigt på jakt efter nya i roliga färger och mönster. Här ovan har ni länkar till snygga boots i lättmatchade färger.

Follow me on: Instagram I Nouw I Twitter

Likes

Comments