Vilken helg!

Hej på er!

Sitter i sköna gröna fåtöljen och myser. Kom hem från kanotutflykten för några timmar sedan. Det har packats upp, tvättats, tälten har hängts upp, dammsugit nedervåningen, mitt hår är klippt, jag är nyduschad och jag har precis plockat bort en skön ansiktsmask. Känner mig trött och fräsch och jag har fått mat i magen.

Landade i bilen vid 10:00 igår. Tog inte en lång stund innan grabbarna somnat. Dessa tonåringar. Med Avicii i högtalaren styrde vi färden mot Kristianstad och Immeln. Väl framme hämtade vi ut kanoter och dess tillbehör. Fyllde på några dunkar med vatten och åt lunch.

Med mat i magen placerade vi oss i kanoterna. Jag och Lysander. Jonas och Caspian. Annika och hennes två grabbar Gabriel och Jonathan. Och ut på sjön for vi. Perfekt väder. Lugnt vatten. Där sjön blev mer öppen skapades lite vågor. Efter ett tag behövdes en kisse- och fikapaus. Vi landade på en ö som genast genomsöktes. Jo men en trevlig rastplats fanns det så vi började plocka ur det som behövdes för en fika. Under tiden hann man se mer utav ön och ett ännu bättre fikaställe hade upptäckts. Och hur perfekt var det inte där?!?! Sol. Sandstrand. Allt var perfekt och vi bestämde oss för att här stannar vi. Vill man under resterande tid av dagen ge sig ut i en kanot kan man det. Annars lockade bad och häng i den vackra miljön.

Vädret höll sig på den vackra sidan. Kvällen kom. Mys vid elden. Sedan bäddade vi ner oss. Att sova en hel natt brukar lysa med sin frånvaro, likaså denna. Somnat. Vaknat. Somnat. Vaknat. Vid 07:00 lämnade jag sovsäcken och vi alla började samla ihop oss och laga frukost. Fortfarande bra väder. Vi tog oss tillbaka till kanotcentrat, rengjorde våra kanoter och hade nästan hunnit med att packa in allt i bilarna när himlen öppnade sig. Överraskande, trodde inte det skulle komma något regn då. Skulade en kort stund och sedan sprack det upp igen och vi lagade lunch innan vi åter åkte hem.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh vad mysigt, så fina bilder!nouw.com/johannagrahn
JennyAnn
JennyAnn,
Vi hade det jättemysigt. Härligt att få till en helg som denna strax efter jobbet gått igång efter semestern 🤗nouw.com/jennyann
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229