Stressig dag

Vaknade jag till mitt i natten? Eller var det under tidig morgontimme? Eller inte alls? Minnet är vagt. Men något fick mig att vakna för en stund sedan. Hörde det igen. Jonas var uppe. Han åt. Skeden slog till skålkanten. Det var det ljudet som väckte mig.

Det var varmt och skönt i sängen. Skulle kunna ligga kvar. Kaffedoften som spred sig i hemmet fick mig att inse att det bästa var att gå upp. Nybryggt kaffe kunde jag ju inte gå miste om. Sen har jag ju ett jobb att sköta med. På något sätt känns denna vecka aningens tung när det kommer till jobbiten. Varför vet jag inte.

Idag tar jag tåget in till Malmö för att gå på föreläsning tillsammans med några kollegor från jobb. Ska bli trevligt men känner mig smått stressad. Har nämligen erbjudit mig att täcka för en som inte kan hålla sitt yogapass ikväll. Sen visade det sig att jag hade föreläsningen idag som sträcker sig längre än min normala arbetstid. Så jag måste smita ifrån lite tidigare för att hinna med ett tåg, komma hem och hämta väskan, andas lite, promenera till bussen och åka till Lund, förbereda allt med material och hålla passet. Är sedan åter hemma någongång vid 21. Någon middag hinner jag inte få i mig idag. Får se vilket skick jag är i, hahaha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229