Morgonstund

Luften ute denna morgon. Ljuvlig! En stänk av saltvatten. Får mig att längta till havet. Stundtals faller tunga regndroppar. Just nu, lite dugg. Friskheten. Mörkret som de tunga grå regnmolnen tar med sig. Myskänsla.

Tog på mig mina smått förstora finsandaler som jag fick för många år sedan i morsdagspresent. Strosade runt på altanen. Pratade lite tyst med mina växter. Berättade för dom hur vackra de är. Löjtnanshjärtan växer sig stora och buskiga. Växtstöden jag köpte för några helger sedan gör sitt jobb. Stöttar upp dom så de mer kortväxta får synas.

På en dag händer det så mycket. Kom hem igår till en framsida där tulpaner står i blom. Lycklig blir jag då. Min fina klematis som varje år har bjudit på en blomma, om ens det, står nu så ståtlig med 14 + knoppar som snart slagit ut. Dagen jag upptäckte det blev min lyckligaste.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ljuvliga bilder du bjuder på. Löjtnanshjärtan var den enda blomma min farfar älskade 💖nouw.com/stenhagenbettan
JennyAnn
JennyAnn,
Tack! Köpte två plantor i fjol, just för att de är ett minne av barndomen. En romantisk växt tycker jag 😍nouw.com/jennyann
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart! Finns nog inte riktigt särskilt mycket som slåt doften av regn i gräset. Underbart ju! nouw.com/matildaberlin
JennyAnn
JennyAnn,
Håller med dig 🤗nouw.com/jennyann
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229