FLOW - Holy Crow

Att starta dagen med ett skönt yogapass är ju aldrig fel. 38°C i The hot room. Passande i kylan vintertid. Det var mörkt ute när jag anlände. Ljust när jag lämnade. Och när jag skulle ta bussen hem insåg jag att klockan inte ens hade slagit 08:00. Är tacksam över att jag fungerar på detta sätt. Morgonpigg och sugen på dagen.

Älskar pass med utmaningar. Passande att jag i mitt blogginlägg tidigt i morse använde mig av en bild på Bakasana - Crane (crow) pose. För där landade vi. Efter svettiga positioner i flow. High lunge, Och så bygger vi på det med Prayer twist. Uppvärmning. Fokus. Kontroll över höft och position. Och där kom Bakasana. Jo men den lyckas jag med utan att landa på näsan.

Även Parsva Bakasana 1 - Side Crane (crow) får jag till, men sedan... Eka Pada Bakasana 2 - one legged Crane (crow). Det här med att ha ena benet utsträckt bakåt och lyfta det. Där förlorar jag kontakten med min kropp. Dock förklarar och tipsar Nikki för oss. Positionerna för oss vidare och testa så här... Som sagt, jag älskar utmaningar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229