Då var den här, Pig-Lördag!

Brukar sova som en stock när Luna är i sitt fulla jag. Har dock haft två nätter där sömnen blivit störd och jag har vaknat till vid flera tillfällen. Snabbt har jag somnat om igen, vilket är skönt. Drömmarna har varit många. Inatt har jag bl.a drömt om min cykel.

Jag sa -Nu drar jag till gymmet! 30 sekunder senare ringde mobilen och planerna ändrades. Under helgen som var hade vi lämnat in min och Lysanders cykel på SPA, min var definitivt i behov av renovering! Det betyder att under måndagen och tisdagen lånade jag Jonas cykel till jobb. Cyklarna blev klara igår så det var det samtalet handlade om. Jonas ringde mig och berättade planen att han var på g hem och skulle plocka upp hans och Caspians cyklar för att lämna dom på SPA och plocka hem de två andra. Det hanns alltså inte med något "gymmande" för min del.

Och därför drömde jag om min cykel...

Onsdag och en dag på jobbet väntar. En helt vanlig dag. Med skratt. Citronvatten. Planering. Citronvatten. Sång (?). Kaffe. Citronvatten. Samtal. Skratt. Citronvatten. Lunch. Planering. Citronvatten. Skratt. Roligheter. En väldigt normal dag helt enkelt. Speciellt onsdagar! Efter jobb ska det skapas ihop en måltidsrätt som ska intas innan styrelsemötet drar igång vi 18. Tar kväll vid 20 idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229