EN GNUTTA VERKLIGHET, LIVSSTIL

Kräftan

Den här veckan kan du ledas in på spår och ämnen som du inte ens visst fanns kära Kräfta. Ditt sug efter att plugga, lära dig något nytt eller bara få upptäcka lite mer av världen är stort. Kanske vill du utbilda dig, gå en kurs, ett webinar, varför inte läsa på egen hand? Det finns flera vägar att gå. Just nu vill du ha utmaningar, känna att du lever. Det kan också vara på tiden att du starta upp din egna verksamhet. Go for it! Du kommer inte ångra en sekund att du kastar dig ut och bara låter saker hända. Det är under sådana här omständigheter du växer som människa. Som singel är det en tid då du inte vill att din frihet ska få begränsas, alls! Ha roligt och ta det som det kommer, absolut de bästa.

Likes

Comments

EN GNUTTA VERKLIGHET

Finaste killen

Under middagar kan konversationer handla om precis vad som helst. Så länge mamman (jag) inte kör sitt pinsamma snack så har vi bra och roliga samtal. Denna kväll var det bara jag och grabbarna vid köksbordet eftersom Jonas jobbar. Vi satt där och pratade och det var något som fick mig att tänka på ett klipp på Youtube - en kör som efter regn och åska sjunger Toto's Africa. Något som detta får mig att gråta. Jag får kämpa att hålla tårarna inne, jag känner så mycket i min kropp.

Iallafall, äldste grabben imponeras av körens skapande av regn. När de börjar sjunga gungar han med i låten med sin kropp och efter ett tag utbrister han -Det här är så vackert!!!

Denne kille alltså. Jag dör mammadöden. Fjorton bast, femton i augusti. Ingen stöddighet från honom. Har full koll på respekt och beteende. Det är en dröm, en ära, att få vara mamma åt denne unge man med världens finaste och största ❤️

Likes

Comments

EN GNUTTA VERKLIGHET, LIVSSTIL

Placerade mig i hörnan på baksidan. Vindstilla. Solsken. Hur skönt som helst. Hade kunnat sitta där hela eftermiddagen om det inte hade varit för att solen står lägre på himlen vintertid vilket leder till skugga. Passande dock för det tvingade in mig för att fixa lunch åt mig och grabbarna.

Likes

Comments

EN GNUTTA VERKLIGHET, LIVSSTIL, DRÖMMAR

Inget fågelkvitter från mobilen väckte mig tidigt. Kunde verkligen ta det lugnt när jag vaknade. Det var fortfarande mörkt ute. Och tidigt. Men jag stannade kvar i sängen. Vaken. Hörde när Jonas klocka gick igång. Han ska jobba hela dagen och kvällen. Imorgon med. Jonas lämnade sängen före mig denna morgon. Det bästa med det? Att jag får känna doften av nybryggt kaffe som han har fixat. Jag kan alltså smita ner och sätta mig med en kopp direkt. Livet!

Är inne på andra kannan nu när mannen lämnat. Hänger i soffan framför Vaiana. Suget efter en Söderhavs ö är stort och jag njuter av bilderna.

Drömmer...

Happy Saturday my dear ones

Likes

Comments

EN GNUTTA VERKLIGHET

Mumsade till det idag med att göra chokladbollar. Dessa godingar är gjorda på banan. Japp! En mosad banan håller ihop övriga ingredienser.

Blandade i lite kakao, havregryn, en skvätt kaffe, kokosflingor och en nypa salt. Rullade dom, in i frysen en kort stund. Lyckades sedan "kladda i" lite hasselnötsmassa (tänk typ Nutella). Fick till dom lite snyggt igen och in med dom frysen.

Smälte mörk choklad med kokosolja och rullade chokladbollarna lite snabbt i det och vidare ner i kokosflingor. Förvarar dom i kylskåpet. Smarriga små läckerbitar under ett tunt lager knaprig choklad.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Pinterest
  • Blogkeen
  • Nouw
Instagram@runnin_yogini