Har inte bloggat på hela veckan för jag orkar inte mer nu. Min depression leker med mitt liv just nu, jag är "glad" i skolan och folk har aldrig sett mig så glad på väldigt länge. Men problemet är ju att jag faktiskt inte alls är så glad som alla tror. Allt är enda stor scen och det är jobbigt att spela teater dagarna i ända, men vad ska man annars göra. Och när skolan för dagen är slut och jag öppnar dörrarna och kliver ut ur byggnaden så kommer all ångest igen. Då kommer alla tankar, gå inte hem gå till rälsen istället Jag är deprimerad människor, jag är självmordsbenägen människor, jag självskadar, har ett extremt stor självhat, jag klankar ner på mig själv för alla andra klankar ner på mig. Falska vänner har man också. Ingen jag kan lite på, ingen jag trivs att vara med. Jag duger när dom inte har någon annan att vara med i skolan. Och jag är så jäkla trött på det. Jag känner att jag inte räcker till och jag duger inte. Står alla i en ring är jag den som står utanför, ska alla träffas på helgen och ha kul är jag den som aldrig blir medbjuden, jag känner mig värdelös. "vänner" har ju redan den stämpeln på mig att jag aldrig hittar på något. Jag blir ju aldrig medbjuden, och frågar jag så är dom upptagna. Jag har slutat hoppas nu, jag har slutat försöka. Jag är ett stort enda skit vrak som bara fortsätter gå på vägen utan att veta vart jag ska med väntan på att det en dag ska få bli bra.


Kan inte bara någon se att jag lider, kan ingen höra mina rop på hjälp. Kan någon bara se allt de blod som rinner ner från min arm. Kan nåon bara på något sätt se hur jag lider och vara den som hjälper mig upp. HJÄLP

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen idag har till ära varit en alledess för stressig dag. Har haft ärenden att springa och göra, handla nya skor, plugga, träna och massa annat i mitt privatliv som händer just nu. Så tänker ikväll bara ta ett långt bad med tända ljus, se på någon film och bara ha lite myskväll/spa för mig själv för att sedan bli redo inför de tre stressiga veckor som kommer, pust.

Likes

Comments

​Är så fruktansvärd irriterad, skrev blogginlögget imorses och försökt få upp det så det är normalt. Men på något vis så harvissa ord satts ihop, ni ser vad jag menar när ni bläddrar ner. Har gett upp så lade ut inlägget ändå hoppas det går att förstå ändå och om detta inlägget blir det samma så blir jag så fruktansvärd sur. Om någon vet vad fan felet är kan man ju gärna höra av sig. Tack

Likes

Comments

Jagär så jäkla trött på att varje dag få höra hur ful ochvärdelös jag är. Jag är så trött att höra och se på hur andrasäger till andra hur värdelösa dom är. Jag är så trött på attvi människor aldrig kan älska andra runt om oss,, iallafall visarespekt. Jag är så trött på att vi tror att det är okej atttrampa på andra. Jag är så jäkla trött.

Varförkan vi inte bara respektera alla för? Vare sig hudfärg, vare sigreligion,vare sig kultur,vare sig om man är smal eller tjock,varesig om man är lång eller kort, vare sig om man har mycket sminkeller inget alls, vare sig vad vi har på oss. Helt enkelt hur man änär och ser ut borde vi ALLA få respekt och ses som lika värda isamhället.

Jagskiter fullständigt i om du är svart,vit gul eller blå. Om du har20 kg smink på ditt ansikte eller om du inte har något alls. Om duär kort,smal,lång eller tjock, om du är muslim eller kristen. Detär inte relevant för mig. Det enda viktiga för mig är att du ÄRDU.

Nisom är rasister,homofober,transfober etc. Hur kan ni se andramänniskor som inte är exakt som er äckliga? Har aldrig riktigtförstått mig på det faktiskt. Att man kan se att en annan människaär är en vidrig människa bara för att man inte har sammahudfärg,läggning eller helt bara enkelt ett annat kön. Att du serden mindre värd, att du du tycker att den inte ska få sammarättigheter i samhället. Asså hur? Hur? Kan någon förklara detför mig som är rasist tex hur ert tankesätt är?Viär alla i grunden människor av samma sort. Vi är alla människor,av samma kött och blod. Vi är alla människor skapade på jordenför att leva, Vi är alla människor som är skapade av tvåpersoner och som sedan spridits runt om i värden. Vi har alla vartmänniskor från samma land,samma kontinent och samma jord. Hade detinte vart för oss så skulle vi idag inte haft massa landgränser,massa olika språk och massa fördomar. Ingen föds fördomsfull.Ingen föds för att hata någon annan pga hur den ser ut och vartden kommer ifrån. Det är VI människor som skapat alla dessanormer,rasism,homofobin och könsroller etc. Det är inte något viföds med, det är något vi väljer och skapat. Vi föds olika ochinget vi kan ändra på, jo kanske men inget jag tycker man ska ändrapå. Föds du svart, va stolt, föds du vit var stolt, föds duhomosexuell var stolt osv.

Viär alla människor, från samma planet, gjort av blod och kött,alla människor med ett hjärta och en hjärna. Kan vi då inte allaanvända våra hjärtan och hjärnor och tänka om. Vi är allamänniskor, vi är alla lika värda hur man än är. Snälla ni, tänkom. För gör vi alla det och börjar älska andra hur man än äroch ser ut så kan vi få en bättre och tryggare värd. Snälla.Älska varandra,respektera varandra.

Nialla är fina glöm aldrig det ❤


Likes

Comments

Jag är så jäkla trött nu å jag vill bara hoppa ner tills sängs och somna direkt. Och klockan är bara nio än så länge liksom, men tänker inte skriva något mer nu. Ska ta bort mitt smink och krypa ner i sängs med en stor godispåse och se på film. Så jag säger godnatt redan nu, ha en bra kväll underbara människor. Och glöm inte, ni alla är vackra hur ni än ser ut och vem ni än är.

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorses vaknade jag runt elva, jag sket i att äta frukost och sminkade mig istället för att sedan gå ut och köpa lite smink och hårprodukter som verkligen behövdes. Så känns skönt nu att man slipper tänka på att ens smink är slut och snåla, men jäkla jobbigt att man blivit så fattig nu haha. Kanske lägger ut bilder på vad jag köpte senare få se. Det var inget speciellt.

Men köpte en ny ögonfransböjare,lösögonfransar,en fit me concealer, foundation och lite värmeskydd och massa onödigt ointressant grejs.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitter för tillfället bara i sängen med datorn och lyssnar på lite musik, har precis pluggat och tänkte ta på mig lite träningskläder för att sedan ta tag i träningen. Har även städat mitt rum idag också kom jag på! Visst har jag varit duktig idag? Haha. Mår faktist ganska bra idag och hopppas att jag får forsätta må bra om inte bättre fast att jag har massa skolarbeten och prov denna kommande veckan. Men nu ska jag öta lite godis och kolla på lite youtube klipp innan man tar och tränar lite.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Likes

Comments

Eftersom jag har lite brist och ingen ork egentligen att blogga så tänkte jag svara på några frågor om mig.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 : Vad har du på dig ? Jag har på mjukis kläder, stickad tröja och leggings.
2 : Har du varit kär? Nej det skulle jag inte säga att jag vart.
3 : Har du någonsin haft ett hemskt avslut på ett förhållande? Nej.
4 : Hur lång är du? Runt 1,70 kanske.
5 : Hur mycket väger du ? Runt 50
6 : Några tatueringar ? Nej
7 : Några piercingar ? Nej inget speciellt liksom, men vill ha i naveln och tunga tho.
8 : OTP ? hmm, chuck and Blair tror jag
9 : Favorit serie ? Gossip girl typ
10 : Favoritband ? Har inget speciellt faktist.
11 : Något du saknar? Sommaren, så himla mycket.
12 : Favoritlåt ? Just nu så är det faktist "låtsas som att det regnar" den är gammal men så bra.
13 : Hur gammal är du ? 15
15 : Kvalitet söker du hos en partner? Inte så mycket egentligen, mest alla basic grejer liksom. Men det är viktigt att han bryr sig,finns där och faktist klarar av att lyssna på mig när jag mår såpass dåligt som jag gör.
16 : Favorit ordspråk ? har inget speciellt faktist, byter ärligt favorit hrla tiden men just nu så är det bara "älskar svart" HAHA.
17 : Favorit skådespelare ? Melissa McCarthy

18 : Favoritfärg ? svart,grå,vit och rosa

19 : Hög eller låg musik ? HÖG

20 : Vart går du när du är ledsen ? Till min säng of course, med lurarna i öronen och högsta volym med depp musik.
21 : Hur lång tid tar det dig att duscha ? 20 minuter till typ 45/60 min typ.
22 : Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen ? Ca en timma
23 : Har du någonsin varit i ett fysiskt bråk ? Nope, tur det
24 : Turn on ? Fint leende, handsome hands, ett stort turn on för mig är när en kille faktist visar att han är intresserad både via sms,telefon eller öga mot öga.
25 : Turn off ? Illa luktande, fuckboys, för klängiga typ
26 : Anledningen till att jag börja blogga? Inte bäst på att blogga ju men mest för att när jag själv känner för kunna slänga upp ett inlägg och kunna skriva av mig när det behövs liksom.
27 : Rädslor ? Spindlar,ormar typ
28 : Det sista som fick dig att gråta ? Ganska så privat så vill inte skriva ut det här.
29 : Senaste gången du sa att du älskade någon ? Idag faktist
30 : Betydelse bakom ditt blogg-namn ? Har inte ens en anledning, ploppade bara upp i huvudet liksom haha. Heter jennifer och kollade på kissie så kanske därför, vad vet jag.
31 : Senaste bok du läst ? Hmm det är faktist svårt att svåra på då det faktist var några år sedan jag läste frivilligt men läst någon bok i skolan men glömt vad den heter haha
32 : Den boken du läser just nu ? INGEN
33 : Senaste serien som du såg ? gossip girl
34 : Senaste personen du pratade med ? Pappsen min
35 : Relationen mellan dig och den person du senast fick ett sms av ? Kille jag är intresserad av, hehe
36 : Favoritmat ? Kinamat, asså det bästa
37 : Plats du vill besöka ? har många men ett av dom största drömmarna att få åka till är ju självklart new york.
38 : Sista platsen du besökte ? Asså är det liksom vart som helst så var det ju skolan
39 : Har du någon crush ? Ja det kan man la säga.
40 : Senaste gången du kysste någon ? För någon vecka sedan typ
41 : Senaste gången du blev förolämpad ? idag
42 : Favorit smak av sött ? Oklart faktist
43 : Vilka instrument spelar du ? Inget, haha
44 : Favorit smycke ? Ett halsband med ett hjärta
45 : Senaste sport du spelat ? Minns inte
46 : Senaste låt du sjöng ? västerbron
47 : Favorit raggningsreplik ? "tjena kexet står du är och smular"
48 : Har du någonsin använt det ? haha aa som skämt typ
49 : Senaste gången du umgicks med någon ?Idag

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Likes

Comments