Header

Oslo och helgen var över förväntan. Har som vanligt superkul med släkten, men pulkabacken var så otroligt rolig. Tillbringade hela lördagen ute i snön. Någon timma ute i backen, ett åk tog ganska lång stund, både att åka ner då den var lång och att sedan åka tåg upp till toppen igen.
Grävde sedan ett hål i snön där vi grillade lite korv, hur mysigt som helst! Dock väldigt kallt, men helt klart värt det!

Utöver detta har vi bara tagit det lugnt, busat med mina två små kusiner, skrattat och bara njutit av sällskapet. Det bästa sällskapet!
Har tyvärr inte så mycket bilder men bjuder på dom få jag har!

XOXO Jennie​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade tänkt komma tillbaka och uppdatera igår men var tvungen att stanna kvar på jobbet några timmar då det fattas väldigt folk pga sjukdomar och sånt. Var helt slut när jag kom hem igår, helgen har tagit på mina krafter. Mycket bilåkande men också väldigt mycket skratt i Norge. Mer uppdatering om helgen kommer senare.

Nu ska jag slöa lite i soffan och förbereda mig för jobbet om en liten stund. Har såklart på one tree hill på tv:n, finns det någon bättre serie än denna? Tror faktiskt inte det! Sen att det finns en hel del snygga killar skadar ju inte!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Denna förmiddag har gått i ett. Har städat lägenheten samt packat inför lilla resan till Norge över helgen. Nu är det äntligen gjort och jag ska få i mig lite mat innan det är dags att tillbringa sex timmar i en bil. Inte det roligaste men jag lär nog sova bort någon timma eller så, finns inget bättre än att sova i bilen!

Så lite kycklingtacos och one tree hill är det som gäller nu!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

2012 - året då jag slutade nian med gult hur och började gymnasiet som brunett.

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Hur kan jag vara trött fast jag sovit en hel del timmar? Förstår inte.. ska i alla fall snart gå ut till bilen, antar att rutorna måste skrapas då termometern vidare -6... lite väl kallt enligt mig!
Vill hellre stanna kvar här hemma och lyssna på musik!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Denna dag har nu kommit till enda, haft en lugn och bra dag på jobbet. Tog en snabb fika hos mamma efter, Supermys.
Ska nu sova lite och ladda upp inför veckans sista jobbpass, underbart!

Imorgon blir det lite mys hos pappa, nästan två veckor sedan jag såg honom nu. Så det är på tiden!!
Har även en rolig helg i Oslo att se fram emot.
Så att gå på lite ledigt sitter inte fel!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

joannajohanssonx

En ny upptäckt men golsbilder på familjen och barnen. Det är såna här bilder som verkligen får en att längta tills man skaffar familj. Smälter när jag ser hennes bilder och hennes otroligt söta barn!


yayanaomi

Drömiga bilder på henne, på henne och hennes familj. Så jäkla fin familj! Älskar den lilla dansvideon som kommer varje fredag med hennes dotter. Så himla duktiga, duktigast är nog ändå dottern!

interiorbyvanessa

En otroligt vacker tjej med ett helt fantastisk hem! Hennes dotter är så himla söt och jag blir bara så jäkla inspirerad av alla bilder hon lägger upp. Ett konto jag nyligen upptäckte men fastnade direkt!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Jag har hunnit med en hel del denna morgon. Tränat två pass på mivano, lämnat två paket, fixat mig, fixat lunch, tappat min hårfön på en kontakt som nu fastnat.. hur lyckas jag?
Nu ska jag lämna den hos mamma, handla vaniljhjärtan till jobbet och sedan åka till jobbet. Full rulle!

Glad alla hjärtans dag!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

Äntligen ligger jag i sängen igen. Är riktigt trött och ska upp tidigt imorgon för att träna. Förstår inte just nu varför jag gör det men det är ju väldigt skönt efteråt.

Så ska sova några timmar nu, fryser väldigt mycket så passar utmärkt att få gosa ner sig under täcket.
Godnatt!

XOXO Jennie​

Likes

Comments

- Februari är första månaden på väldigt länge där jag inte köpt något klädesplagg, heja mig!

- Jag är på riktigt så jäkla stolt över mig själv för första gången länge, min vikt nedgång går riktigt bra!

- Mitt sockersug har blivit så mycket mindre sedan viktväktarna, vilket är så skönt!

- Jag tycker det känns så bra med glasögonen, trivs riktigt bra i dom. Kan dock ibland önska att jag inte behövde dom.. Men känns oftast bra!

- Om jag fick välja en sport att vara bra på skulle jag vilja vara bra på basket. Det ser så kul ut och blir så imponerad att dom som spelar det så ofta träffar korgen. Men jag kan väl skylla på min längd, är ju inte direkt så lång!

XOXO Jennie​

Likes

Comments