NINE DAYS LEFT

Endast nio dagar återstår här i Tampa för mig innan jag avslutar detta kapitel och påbörjar ett nytt. Känns så sjukt! Är verkligen så himla blandade känslor. Ledsen över att lämna allt fint här. Min familj, C & R, Bunny (hunden), mina vänner, huset. mitt rum, min bil, vårt område, staden, stränderna, värmen, palmträden - ja men i stort sätt allt som man har här och har byggt upp. En trygghet liksom, och nu ska man kasta sig ut på nya vingar igen vilket jag också är väldigt exalterad över. Men visst kommer det bli tufft att lämna! Usch kan inte fatta att det är så snart! Har i alla fall ordnat en liten present till min värdfamilj (kan inte säga vad det är då jag vet att mina värdföräldrar brukar kika in här lite då och då) så att de inte ska glömma bort mig haha.

Sen sist jag skrev har jag väl inte gjort så jätte mycket mer än att njuta. Njuta av minsta lilla stund jag har här. Umgåtts med vänner och familjen samt pussat och kramat på C & R lite extra. I onsdags var jag ledig på förmiddagen och tog tillfället i akt att köra upp för mitt amerikanska körkort. Så jag åkte till DMV (stället där man gör teoriprov/körprov samt andra bilgrejer så som försäkringar, skatter osv) och lämnade in alla mina papper som man som "invandrare" behöver för att bevisa att man bor här och har tillstånd. Satt och väntade en stund innan jag blev uppkallad och själva "hon som ska avgöra om jag får körkort eller inte" dyker upp. Eftersom att man kör upp med sin egna bil här i USA så kontrollerade hon bilen så att den var säker. Sedan körde vi in på en slags parkering som de hade byggt om med stoppskyltar, trafikljus och parkeringsrutor där uppkörningen skedde. Tror seriöst att uppkörningen varade max 10 minuter och det enda jag gjorde var att stanna vid stoppskyltar, blinkade/svängde, backade lite och parkerade. Sen var det klart och hon sa "you passed it" vilket är - du klarade det. Det första jag tänkte var "var det här allt?!", så himla lätt och skrattretande typ. Men det var ju skönt att ha det överstökat i alla fall. Fick mitt körkort i handen innan jag åkte därifrån.

I fredags kväll hade jag en liten picnic med Laura som förövrigt är tvungen att lämna efter ett missförstånd på fredag, så sorgligt för henne! I lördags åkte jag, Christina och Agnes till Honeymoon Island för lite sol och bad. Kvällen tillbringades hemma med vissa av familjen då vissa också var sjuka och låg till sängs. Vi har fått någon slags influensa men den är nu nästan borta. Söndagen tillbringade jag också med min värdfamilj. Vi tittade på Tampa Bay lightning (hockeylaget här i Tampa) på teven som spelade mot Boston Bruins i playoffs (slutspelet). Tampa vann och är nu vidare i andra ronden av slutspelet här i NHL och är ännu närmre att ta hem Stanley Cup!! Så spännande! Go Bolts (som de kallas)! På söndagskvällen mötte jag upp Vivian och Julia för lite mat och bio. Såg filmen Avengers vilket var en super bra film och har verkligen fått upp ögonen för action/superhero filmer på sistone. Skyller på Julia på den fronten då hon är en nörd inom den genren.

Sista jobbveckan denna veckan och jag har haft riktigt roligt med barnen! Igår åkte vi till parken och spelade fotboll och sprang omkring och idag åkte vi till Zoo:t en sista gång och åkte karuseller, tittade på djuren och hade det mysigt.

Amerikansk körkort! Ser verkligen ut som att jag är 16 år på fotot haha.

Lille R som blir så gosig i mellanåt

Lilla C. Söt som socker påväg till biblioteket för nya böcker.

Lekte pirat

Och Ranger var också en "pirat". Matchar pyjamasen med puffen. Blåmärket i pannan är ifrån helgen då han ramlade in i en bordshörna med huvudet före.

Promenad

Spela fotboll i parken

R ville dock mest spela handboll haha

Någon som älskar mitt rum och vill helst in dit hela tiden.

Karuseller på Zoo:t

Stora C åker alldeles själv och vinkar glatt.

Gillar

Kommentarer