KAUNEUSHUONE SEELA


Moikka ja ihanaa uutta vuotta myös täältä blogin puolelta! Nyt ajattelin paljastaa syyn, miksi on hieman hiljaista täällä ollut (kuten myös Youtuben puolella), nimittäin olen perustanut Helsingin Lauttasaareen oman pienen kosmetologinhuoneen! Olen tästä suunnattoman onnellinen, sillä olen jo pitkään halunnut luoda jotain omaa. Haluan Seelan olevan paikka, jonne jokainen voi tulla omana itsenään. Seelassa ei tarvitse miettiä mitä ajattelen pitkistä karvoista, asiakkaan ulkonäöstä, kovettumista kantapäissä - koska hei, se on minun työtäni! Minun työtäni ei ole arvostella kenenkään ulkonäköä, vaan antaa vinkkejä siihen, miten esimerkiksi iho toimii parhaalla mahdollisella tavalla. 
Kuvat: Nelly Tatti
Kauneushuone Seela sijaitsee siis Lauttasaaressa Vattuniemessä Fysioterapia Kuntokasinon tiloissa. Palveluihini kuuluu Exuviance-kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit Helmi-sokerilla, ripsipidennykset (klassiset ja volyymit), kestovärjäykset sekä meikkauspalvelut. Kosmetologina olen toiminut kesällä kaksi vuotta, joten tässä parin vuoden aikana olen ehtinyt oppia lisää siitä, miten saan tehtyä työni tehokkaasti asiakasta kunnioittaen. Kouluttaudun koko ajan lisää ja päivitän tietojani ihon toiminnasta ja raaka-aineista jatkuvasti. Kosmetologin työ on unelma-ammattini, joten haluan tehdä työni parhaalla mahdollisella tavalla! Sokeroinnit teen näppärästi ja pyrin tekemään ne mahdollisimman kivuttomasti. Viime kesänä saatoin tehdä päivän aikana 10 brasilialaista sokerointia, joten myös ne luonnistuu vaivattomasti. Minulle uskallat tulla ensisokerointiin!
Kauneushuone Seela avaa ovensa 1.2.2018. Avajaistarjouksena haluan tarjota Kauneushuone Seelassa

Jalkahoidon 50 € (norm. 65 €)
Exuviance-kasvohoidon 65 € (norm. 80 €)
Exuviance-luxuskasvohoidon 90 € (norm. 105 €)
sekä kaikki sokeroinnit -10 % normaalihinnoista!

Tarjoukset ovat voimassa helmi-maaliskuun ajan. Ajan voit varata joko nettiajanvarauksesta www.kauneushuoneseela.fi tai puhelimitse 050 3110008. Muista mainita varauksessa "Blogitarjous"

Tervetuloa hemmotteluun - juuri sellaisena kuin olet!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nella
Nella,
Onnea omasta kauneushoitolasta! Näyttää tosi ihanalta 😊www.blogger.com/profile/096164806913919249
Jenni Janas
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229