Veckan som gått

Som jag nämnde i inlägget igår, så var mestadels av inläggen förra veckan tidsinställda pga att jag helt enkelt inte hann sätta mig och fixa med bloggen som vanligt. Därför går vi igenom ett litet urplock av vad som hände förra veckan.


Lördag 25/8

Pappa C hade ledig helg, så vi tog en tur till Skövde, för att köpa present till lilla A's kusin som fyllt år. Vi passade även på att hämta ut en babybox på Babyproffsen (kommer upp ett eget inlägg med babyboxarna vi beställt sen). När vi var inne på Biltema, så hittade lilla A en korg med leksaksfrukt och grönsaker som hon blev helt exalterad över, så kunde inte låta bli att köpa den till henne (haha min svaghet som mamma 😂).


Söndag 26/8

4-års kalas för lilla A's kusin på eftermiddagen och sen på kvällen blev det en kvällspromenad, så den dagen försvann fort.


Måndag 27/8

C var ledig, och jag hade tider i Skövde inbokade för att fixa lite grejer, så därför åkte vi mot Skövde efter frukosten.


Tisdag 28/8

Började jag och lilla A morgonen med ett besök på vårdcentralen för lite provtagning. På senaste besöket på bvc, så hade nämligen lilla A's kurva planat lite granna, vilket oftast inte är något konstigt, utan det blir lätt så när dom blir äldre och mer aktiva och rörliga, men i och med att C's syster har gluten, så ville bvc kolla så att inte lilla A har fått det också, för det kan tydligen göra att kurvan planar. Jag är dock inte speciellt orolig att hon skulle ha det, för hon visar absolut INGA symptom på att ha det, så som sagt jag tror inte det. Lilla A var iaf hur duktig som helst, hon rörde inte en min när dom stack henne, utan satt helt lugnt i mitt knä och kollade på vad sköterskan gjorde. Mammas duktiga tjej ❤ Efteråt så fick hon välja ett klistermärke.


Onsdag 29/8

Vaknar av att det ringer på dörren 07.15..då är det vaktmästaren och nån snubbe ifrån nåt slamsugningsföretag som vill in i köket och suga. Tydligen så var det totalstopp nere hos grannen, så dom skulle in i alla lägenheter (6 stycken) och suga ur rören. Hm, bra framförhållning och verkligen bra att man fått information om det. NOT! Det var bara att se glad ut och släppa in dom. Efter det så fick jag torka golven för man kan ju inte påstå att slangen var ren, och inte kunde dom ta av sig skorna heller.


Torsdag 30/8

Efter sommarens uppehåll, så var det ÄNTLIGEN dags för danslektionerna att köra igång igen. För er som är nya här, så kan jag berätta lite kort att jag är ett riktigt dansfreak, har gått i dans på en dansskola sen 2003. Jag har många gånger drömt om att i framtiden få dela det intresset med min dotter, och i januari fick min lilla A äntligen börja. Och ja, älskar det precis som sin mamma. Fattar ni känslan att att få föra över och dela ett sånt intresse med sin dotter, helt magiskt 🙏 Från det att vi vaknade i torsdags tills dess att det var dags att åka, så tjatade lilla A om att vi skulle åka och dansa. Det värmer verkligen sååå i mamma hjärtat att se henne så ivrig och taggad, att se henne ha så kul och uppskatta detta så mycket.


Fredag 31/8

Barnnorskebesök, men det har ni ju redan fått ta del av i ett annat inlägg.

På eftermiddagen, så var slamsugningskillen här igen, för tydligen så var det fortfarande stopp nere hos grannen. Men denna gången så behövde dom som tur var bara in där, men vi blev ju påverkade ändå i och med att vi undertiden helst skulle undvika att spola vatten. Det är då man upptäcker hur jäkla beroende man faktiskt är av rinnande vatten.


Lördag 1/9

Efter frukosten åkte vi till biblioteket och förtidsröstade, är verkligen noll intresserad av det här med politik, men tycker det är viktigt att rösta, så då är det skönt att få det gjort. Efter lunchen blev det en sväng till Skövde, haha ni måste tro att vi inte gör annat än att åka till Skövde eller? 😂 Vi skulle iaf möta upp mamma och Bosse utanför Jysk, för det var dags att köpa säng till lilla A, och vi behövde hjälp att få hem den, så självklart ställde dom upp med sin typ raggarbilsliknade bil som har ett perfekt flak. Det blev en 90 säng, för vi känner att det är bättre än att köpa en juniorsäng som vi måste byta ut om några år när hon vuxit ur den. När sängen var lastad, så åkte vi vidare mot Lager 157 som hade invigning i torsdags. Kan ju säga som så att vi INTE var ensamma om att vilja kolla in nya butiken. Det stod vakter vid ingången som släppte in folk allteftersom att andra shoppare gick ut, så ja vi fick stå en stund i kö innan vi ens kom in, men det var värt det. Det var verkligen en superfräsch butik och dom hade massor av snyggt, så vi kom ut nästan 800kr fattigare 😳 Haha sen måste jag ändå erkänna att det är nån speciell feeling över att behöva köa och bli insläppt av vakter till en klädbutik 😂

Kvällen avslutade jag och C i soffan framför en film (haha kan inte ens komma ihåg när vi senast såg en film, blir mest bara serier numera). Det blev nya Jurassic World. Helt okej, men tycker nog ändå dom gamla är bättre. Är nån annan feeling i dom på nåt sätt.


Söndag 2 september

Efter frukosten så ville lilla A gå ut, så vi tog en mysig morgonpromenad förbi några av stans fontäner och ett stopp för att kolla in ankorna. Efter lunchen så invigde lilla A sin nya säng, och det blev även första gången hon sov i sitt egna rum, oh my gaaad är hon redan så stor min lilla bebis?! 😱 Det gick hur bra som helst och hon tyckte det var så kul att sova där, så när hon skulle lägga sig på kvällen ville hon sova där igen, vilket är positivt, för det kommer ju verkligen underlätta den övergången som blir när hon ska gå ifrån att sova inne i vårt rum till att sova på sitt egna. Men vi har sagt att vi börjar i små steg, så det inte blir bakslag, så nån vecka tar vi lunchvilan därinne, och sen lägger vi till nätterna. På så sätt hinner hon vänja sig, jag hinner vänja mig (haha tror jag tycker det är jobbigare än hon gör) och vi hinner fixa en bra nattlampa, vilket känns nödvändigt att ha ifall hon vaknar och vill komma in till oss på natten.

Eftermiddagen spenderade vi i lekparken innan vi åkte hem till mamma och Bosse för att hämta C's nycklar som var där sen dom kört hem sängen åt oss.


Hur har er helg varit? Har ni gjort nåt roligt? 😊

Nöjd tjej på Biltema med sin lilla korg

Glad tjej trots blodprovstagning 💗

Dansklänningen redo att användas igen

Lyckan när man har fått en ny säng 😍


Första sovstunden i nya sängen och på sitt egna rum

Lekparksbus

Gillar

Kommentarer

sjosefine
sjosefine,
Vilken vecka! 😊
Haha, gällande slamsugning och stopp i avloppet kan man nog inte planera det 🙈
Åh, skönt att hon uppskattade sin nya säng 😍❤
nouw.com/sjosefine
jenniiiee
jenniiiee,
Aa, den gick i ett 😁 Haha ne, sånt kan ju va svårt att planera 😂 Men grejen var att slamsugningen hade varit inbokad flera veckor pga att det vart problem en längre tid, så vi skulle egentligen ha blivit informerade om det, men dom hade glömt 🤦🏼‍♀️ Aa, sååå otroligt skönt att hon gör det, blir så mkt lättare för mig än om hon hade varit ledsen 🙏🏻❤️
nouw.com/jenniiiee