NOMINERA MIG TILL ÅRETS SKÖNHETSBLOGG

Bild lånad härifrån.

Nomineringarna till Galan 2016 (en finlandssvensk bloggala för er som missat) har öppnat! Jag läste ett inlägg igår där bloggaren berättade att hon nominerat MIG, lilla jag, till Årets mode-och skönhetsblogg. Tror inte ni förstår hur glad jag blev, det gjorde verkligen min kväll att någon kände att jag skulle vara värd den titeln.

Min blogg startade som (och är fortfarande) min dagbok på nätet. Har alltid skrivit en hel del om skönhet och smink då det intresserar mig enormt och har det senaste halvåret lagt ännu mer energi och fokus på att göra det då gensvaret har varit så otroligt positivt. Jag älskar att prova nya produkter, hylla mina favoriter och tipsa om vilka jag tycker kan undvikas. Som studerande är budgeten inte den största (och också om man har pengar, vem vill spendera dem på produkter som inte håller måttet?), så jag prövar gärna så kan ni spara era pengar sedan ;)

Jag hoppas min blogg kan fungera som vännen över nätet, den man vänder sig till när man undrar vilket är det snyggaste nude läppstiftet eller vill få tips om en concealer som håller hela dagen. Och jag blir så otroligt glad varje gång någon skriver att de köpt en produkt de gillar efter rekommendation av mig. Ni anar inte ens hur glad det gör mig.

Om ni känner att jag är värd en röst och vill nominera mig, klicka då HÄÄÄÄR! Allt du behöver göra är att fylla i namn, e-post och skriva min bloggadress i kategorin "Årets mode-och skönhetsblogg. Man kan nominera sina favoriter fram till den 28.10, kom ihåg att du får bara skicka in en blankett så tänk över dina nomineringar noga.


Dock tycker jag det är lite synd att modebloggar och skönhetsbloggar skall tävla i samma, väldigt breda kategori, Årets mode-och skönhetsblogg Finns så många otroligt proffsiga modebloggare jag gärna skulle nominera, men som sällan skriver om skönhet. Så finns det så många bra skönhetsbloggar, men de lägger aldrig upp dagens outfit. Vem skall man nominera då? Vilka egenskaper skall prioriteras? Till nästa år skulle önskar jag kategorin spjälkades upp i två!


Så förstår jag att ni är nyfikna på vilka JAG har nominerat. Tänker inte avslöja i vilken kategori jag nominerat vem, men jag kan åtminstone säga att dessa bloggare alla fått en nominering av mig. Tycker alla dessa bloggare skulle vara värdiga vinnare!

Gillar

Kommentarer

Nina,
Åh glädjetårar! Tack <3 Kommer att nominera dig också i en kategori 😃 Tycker också att Mode och Skönhet hade varit skilda kategorier, det är ändå väldigt olika saker
ninozia.blogspot.fi
jenniifersplace
jenniifersplace,
Så lite så, det är du värd! 😊 Jo, vi verkar vara flera som tycker så
nouw.com/jenniifersplace
Henrietta,
Åh vad glad jag blir! Tack finaste du! <3
henrietta.vione.co
jenniifersplace
jenniifersplace,
Det är du värd! Tack för en bra blogg <3 😊
nouw.com/jenniifersplace
Jarina,
Jag har tänkt nominera ganska lika som du märker jag nu. Men det är ju bra att rätt bloggar får nomineringar 😊
jarina.fi
jenniifersplace
jenniifersplace,
Vad kul! Ja precis, hårt arbete förtjänar att belönas 😊
nouw.com/jenniifersplace
QueenGniztra
QueenGniztra,
jenniifersplace
jenniifersplace,
Ååh tusen tack snälla du!! 😊 Vad glad jag blir!
nouw.com/jenniifersplace
Danielas Dagbok,
Tack, tack, tack! <3
www.danielasdagbok.com
jenniifersplace
jenniifersplace,
Det förtjänar du!! 😊
nouw.com/jenniifersplace
tildakarlsson
tildakarlsson,
Ska absolut rösta! <3
nouw.com/tildakarlsson
jenniifersplace
jenniifersplace,
Tusen tack, det betyder mycket för mig!
nouw.com/jenniifersplace