INLÄGG JAG GILLAR

Bilderna är tagna från när vi träffades ett gäng bloggtjejer hemma hos Caroline. Kolla bara så fint hon hade fixat! Och smoothien/fluffet/vad jag ska kalla det tänker jag definitivt prova att göra hemma någon gång

För några dagar skrev jag ett inlägg om Inlägg jag inte gillar. Det fick jag många kommenterar om, både här på bloggen och ute i den verkliga världen (haha) och det var så kul att höra allas tankar och funderingar kring hurdana inlägg man gillar och inte. Som jag sagt flera gånger, så härligt att alla gillar olika och att det faktiskt finns något i bloggvärlden för alla.

Men för att fortsätta i en mer positiv anda tänkte jag idag dela med mig av inlägg jag gillar. Och som ni kanske kommer att märka, på min lista finns en hel del inlägg som är vanligt förekommande även här på min egna blogg. Vilket ju inte är så konstigt, jag bloggar ju om sådant jag är intresserad av! Nu har jag bloggat regelbundet sedan hösten 2015 och jag kan lova er, inte ett enda inlägg har jag skrivit för att jag har känt mig pressad att leverera något som andra vill läsa. Utan allt har jag skrivit för att jag själv vill det. Men till min lista:

INLÄGG JAG GILLAR 

- Listor och "lär känna mig"-fakta. Det har väl knappast undgått någon att jag gillar listor. Tycker det är ett fantastiskt sätt att lära känna personen bakom bloggen, genom att denne svarar på frågor om allt mellan himmel och jord. Inlägg med kul fakta om personen i fråga är jag också svag för, för igenkänningsfaktorn tenderar att vara hög.

- Smink och shopping. Ja, den här punkten är knappast en överraskning heller. Men viktigt att poängtera; jag gillar endast att läsa om skönhet och shopping hos mindre bloggare, sådana jag kan själv relatera till. Rika influensers som kan springer på svindyra ansiktsbehandlingar jag aldrig kommer att ha råd med och visar upp sin femte väska från Chanel, ja det tycker jag inte är lika intressant.

- Resor och restaurangtips. När jag har bokat ett resa, brukar jag googla någon favoritbloggare + namnet på staden jag ska till och hålla tummarna för att jag ska mötas av en reseguide. Inlägg som berättar vad är värt att se, var ska man äta etc. I juli ska jag och mamma åka till Prag för några dagar, då var t.ex. Danielas inlägg till väldigt stor hjälp när vi funderade på i vilket område vi ska boka hotell och jag har använt mig av NataliaOonas inlägg när jag funderat på vilka restauranger jag vill äta på. Restaurangtipsen behöver dock inte vara utomlands, jag läser också med iver när folk tipsar om ställen i Helsingfors!

- Recept. Det här kanske förvånar er då jag, eh, inte direkt är Masterchef i köket. Men ibland får jag infall och då är det super att ha goda recept jag läst om i bakhuvudet. Gillar speciellt att läsa om vad människor brukar servera då de brunchar hemma (hehe), men även vardagsmat och lätta bakrecept är stora favoriter. Har t.ex. följt flera recept från den fenomenala sajten Undertian

- Vardagsinlägg. Glamour, lyx, fart och fläng i all ära. Visst är det kul att läsa om, men jag klickar alltid direkt på veckoslutssammanfattningar. Det tog faktiskt länge för mig själv att inse att det är just vardagsinlägg också ni gärna vill se här på min blogg. "Hallå, vem vill läsa om vad jag pysslar med om dagarna", tänkte jag. Men tydligen rätt så många. För det är väl just det, man vill läsa om sådant man kan känna igen sig i?

-KÄRLEK. Som den hopplösa romantikern jag är, så fullkomligt gottar jag mig i historier om hur och när par träffades, anekdoter från deras tid ihop och frierier och förlovningar. Love it.

Gillar

Kommentarer

emmysofie
emmysofie,
Rolig lista! Det ger oss andra bloggare lite tips om vi får bloggtorka. Snyggt!
nouw.com/emmysofie