​​​​


Kom precis hem från dag två på prao (som är på ett dagis här i Gerrebacka) , och jag fryser så mycket nu för vi va ute med barnen i nästan 2 timmar idag :)  Men det är roligt men lite jobbigt emellan åt. 

Denna vecka blir ganska lugn har träning imorgon (onsdag) och sedan på söndag igen, kanske skulle spela en match på lördag men vi får se för vi spelar futsal nu (fotboll inomhus) och vi är i en 03 serie efter som att vi är flest 03:or i laget och man inte får spela med äldre. Men på lördag tror jag att det var en match man fick ha med sig äldre (förhoppningsvis). 

Igår var jag och pappa på gymmet och jag körde ben så idag hade jag sjukt ont baksidan lår.... Tror kanske att det blir gymmet på torsdag och förhoppningsvis på lördag också. Men vi får se hur det blir vi kanske skulle åka skidor nu till helgen också. Föresten jag var och köpte ny skidutrustning i lördags (skidor, pjäxor stavar osv). ÄNTLIGEN NYTT!!!


puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra själv är jag arg, samtidigt som jag är stressad som bara den.

Men men igår träffade vi vår nya fotbollstränare , vi hade ett litet möte och sedan vanlig träning bara. Han inte lära känna han så mycket igår men han verkar vara bra på det han gör och har tränat tjejer innan i flera olika åldrar som tur är. Men de flesta har varit i division 2 så det blir säkert tuffare träningar och mer intensivt, men det är ju kul så vad spelar det för roll?!

Denna vacklan är det också mycket plugg tyvärr :( angående prov osv jag hade mitt AM prov idag och fick 1 från godkänt!! Jag blev så arg på mig själv när jag fick tillbaka mitt prov... Men ska göra om det här i dagarna och hoppas på bättre resultat då.

Veckan blir som sagt intensiv med mycket plugg men det är helt okej för det är trots allt min sista vecka i skolan den här terminen vilket är skönt. På fredag ska mina föräldrar iväg så jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt med mina syskon eller ja mina småsyskon iallafall :) på lördag tror jag att vi skulle hem till mina kusiner e stund på kvällen och på söndag är det SM match vilket jag är sååå taggad inför!

Puss & kram


Likes

Comments

Vaknade upp i morse till ett kallt och regnigt Göteborg :(

Jag gick iallafall upp vid halv åtta ungefär och åt frukost med familjen, mina systrar skulle på innebandy match idag så vi åt lite tidigare än vanligt, vilket var bra för min del eftersom att jag har en massa plugg nu i skolan och med mitt AM kort. Angående mitt AM kort jag ska skriva det nästa tisdag och jag är sååå nervös för en av mina bästa vänner har gjort samma prov men kuggat tyvärr ;( Men men till det roliga nu, idag vid 9 tiden kom snön hit till Göteborg. Äntligen!!! Jag har längtat så mycket efter snön, dels är det ju mysigt och så men det känns som att tiden går fortare och att det inte är lika lång tid kvar till vi åker till fjällen nu!

Ikväll ska jag nog bara träna och ta det lite lugnt, eftersom att denna vecka blir ganska stressig med skola,mycket träningar med fotbollen och gymmet (det blir ju lätt så när man har en pappa som tränare).

Puss & Kram!


Likes

Comments