Hej på er! Idag går jag in i v.40, och med det har jag 6 dagar till beräknad födsel. Imorse gick även en del av slemproppen, det såg ut som en snorloska haha 🤣 men det kan ju betyda att det kan ta dagar eller en vecka innan resterande kommer, vi får se.. jag räknar nästan med att gå över tiden! Hoppas dock på att inte göra det haha.

Idag har det varit strålande väder här nere i Malmö, jag och sambon passade på att promenera 3km, och även handla lite inför veckan,förutom för helgen för vi vet ju inte när vår son vill titta ut ännu. Nu sitter jag bara i soffan, och ska snart äta lite rester från tacopajen jag gjorde igår 😍 Uppdaterar lite senare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har inte bloggat på sjukt länge.. jag vet, alltså jag har återigen suttit och läst igenom mina gamla inlägg, fy vilket liv jag levt, blir ledsen och får en klump i magen, men på inlägget nedan finner ni en liten uppdatering ang. mitt liv. Jag har tappat alla läsare, jag har inte bloggat på så länge, så det är förståeligt.

Idag är jag så lycklig, jag är världens gladaste och har världens underbaraste fästman, jag ska föda vår son nu om en vecka om lillen vill titta fram då dvs! 😊 Vad har hänt på sistone? Väldigt mycket.. jag har vuxit som människa, jag har någon som älskar mig för den jag ÄR, och inte vill förändra mig. I mitt gamla inlägg såg jag hur naiv jag har varit, och trott att jag upplevt äkta kärlek. Men det har jag inte alls, jag levde i någon slags fantasivärld, usch, usch.. till en sån håla vill jag aldrig igen.

Denna blogg kommer att handla mycket om min vardag, vår son, och oss som familj, träning framförallt. Jag vill ge bloggen en ärlig chans nu, jag har sagt det förr.. men jag ska hålla i det nu, jag har tid nu.


Gravidmagen, i ca v.38, går in i v.40 imorgon 😊

Även bild på mig och min fästman. 


Likes

Comments

Hej bloggen! Jag har inte bloggat på säkert 2 år snart. Jag har haft ett väldans upp och ner liv de sista två åren. Men jag mår bra! Oroa er inte. Var ska jag börja?


Sist jag skrev bodde jag kvar i Södertälje. Idag har jag flyttat till Malmö, bor med min fästman. Vi träffades på badoo. Han i danmark och jag i stockholm. Han körde bil upp och vi föll pladask för varandra. Idag är jag en lycklig människa, idag är jag stabil. Idag mår så jävla bra, ska ni veta. Jag har läst igenom alla mina gamla inlägg, jag ljuger om jag inte säger att jag faktiskt tyckte synd om den Jennifer som bloggade, jag blev ledsen över hur dåligt jag faktiskt mått. Hur illa folk behandlade mig och hur jag försökte dölja det för bloggen.

Jag jobbar på ett psykiatriskt boende.

Jag bor 2 mins gångavstånd till jobbet.

Jag läser till körkort.

Jag har en underbar, världens mest bästa och finaste fästman. Jag har skrivit i bloggen att jag hittat den rätte. Vet ni vad? Det var ren skitsnack. Jag ville bara inte att den fasaden jag höll uppe varje dag skulle raseras. Bakom den fasaden, fanns det glåpord, mobbning både fysisk och psykisk, misshandel.

Jag drack en del då, absolut. För att jag inte orkade med den personen jag levde med.

Jag väntar min och min fästmans första barn. Vi båda är överlyckliga, på riktigt. Förhållandet vi har är byggd på ärlighet, förståelse, kärlek, vänskap, respekt, tillit. Alltså enorm kärlek har vi till varandra. Han är mitt livs kärlek

Jag gymmar regelbundet. 

Vi reste till Makarska Rivieran i augusti, vi var där en vecka. Underbart var det.

Mina två katter som tidigare nämnts i bloggen mår jättebra och är mer harmoniska katter. Älskar dem!

Jag ville bara att ni skulle veta anledningen till varför jag slutade med bloggningen. Men jag ska bättra mig.


Likes

Comments

Jävligt lång bloggpaus måste jag meddela, men bloggen är tillför att jag ska kunna rensa mina tankar som jag bygger på mig genom månaderna, men vart ska jag börja? Vi har fixat lite hemma, tapetserat en fondvägg, köpt nya fina möbler, byggt om hallen, lagt nytt golv o så. finfint blev det. Vad mer? Jo, tagit undersköterske examen, jobbar för fullt, vi har bokat resa till Cypern (Ayia Napa) 2 veckor, 14 augusti åker vi, fyfan vad jag längtar.

På senaste tiden har jag blivit extremt orolig och nojjig, rädd för sjukdomar, rädd för döden, har hemska tankar som t.ex. ''tänk om jag blir påkörd, eller tänk om jag blåser omkull o ramlar ner från bron?'' tänk om jag är dödssjuk och håller på dör, drabbades av halsfluss i söndags, började med en kramp i halsen, sedan blev det värre och värre, smärtan kunde jag inte döva längre med Ipren, hjälpte inte ett piss, så gick till vårdcentralen då tog dom ett halsprov och det visade positivt för streptokocker dvs. halsfluss. Nåja, antibiotika i 10 dagar.. biverkningar, såsom aptitlöshet, illamående, magen är heelt konstig bubblig och så. Vanligt. Varför tänker min dumma hjärna på sånt skit? Så fort jag mår ens lite illa eller har ont nånstans, ''nej men herregud nu är jag sjuk''. Ingen förstår heller mina konstiga saker jag får för mig, jag är rädd för allt som har med sjukdom att göra, jag är inte rädd för att bli smittad av t.ex. influensa men får jag nåt själv utan att nån smittat mig så blir jag nojjig. Det är som att ständigt ha en demon i huvudet som jag måste bråka med. Jag tänker alltid för mig själv: Nu får du fan lugna dig, då försöker jag koncentrera mig på annat, det hjälper en stund men en stund senare är demonerna där igen hälsar på. Kallas för ångest, dödsångest, kanske.. jag vet inte, depression? Nja, känner mig inte deprimerad så, utan jag blir mest deprimerad så fort jag tänker på sjukdom eller illamående eller något dylikt. Kan sitta och skriva i en evighet om mina inre demoner som jag har bråkat med i åratal nu. Okej, nu till nåt annat, ska försöka att uppdatera bloggen så gott det går..


Likes

Comments

Ditt civilstånd? Förhållande

Är du nöjd med det? Absolut

Vem kysste du senast? Min älskling

Har du varit kär på riktigt? Ärligt talat om jag tänker efter på såna som jag varit ihop med förut så har jag aldrig varit  lika kär som jag är nu!

Har du varit ihop med någon du älskar? Har aldrig älskat på riktigt förrän nu, jag har trott, men så har jag gjort slut bara men nu känner jag så starka känslor för min nuvarande, så ja jag är ihop med någon jag älskar.

Ditt längsta förhållande? Nuvarande

Ditt yngsta strul? Haha, jadu det måste varit år sen.

Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? 24

Vad för sorts killar faller du för? Jag föll för min nuvarande, blev kär när vi började skriva med varandra på facebook.

När kysste du någon senast? Idag tror jag, min pojkvän brukar pussa mig innan han åker till jobbet men jag sov :)

När vill du skaffa barn? 22-23.

x Privat

Har du sårat någon med flit? Nej inte vad jag kan komma på.

Vilken webbsida besöker du oftast? Facebook, aftonbladet.

Vem i din familj kommer du bäst överens med? Mamma

Är du kär? Ja väldigt!

Vem bråkade du senast med? Ingen.

Har du varit i slagsmål? Ja när jag var yngre, nu är det bara fail om man söker slagsmål.

Brukar du dricka alkohol? Ja, då och då.

Är du rökare? Ja

Snusar du? Nej

Hur gammal är du? 21

Har du bra självförtroende? Har jag mens så är jag den fulaste i hela världen tycker jag, men inte annars.

x Personer

Vem litar du på till 100%? Hannes

En snygg person? Min älskling såklart.

Vem smsa dig senast? Syster

Vem smsa du senast? Syster

Vem ringde dig senast? Min moster

Vem kramade du senast? Min man

Vem såg du senast? Min käraste

Vem ser du upp till? Mig själv

En bra artist? Finns flera

x Har du under de senaste 10 dagarna...

[ ] Simmat

[x}Tränat

[x] Varit sjuk

[x}Hånglat med någon

[x}Haft sex

[x] Varit full

[ ] Rökt vattenpipa

[ ] Tagit droger

[ ] Dumpat någon

[ ] Blivit dumpad

[ }Blivit kär

[}Bråkat med någon

[ ] Blivit sviken

[ ] Ljugit för en nära vän

x Randomfrågor

Vilken är din viktigaste ägodel? Plånbok, och sånt. 

Har du tandläkarskräck? Nej.

Är du helsvensk? Nope. Finsk.

Har du fått ditt hjärta krossat i år? Nej

En sak du hade velat ändra med ditt liv? Att jag varit ganska ostabil förra året, men jag skulle inte heller växa som människa om jag inte hade gått igenom det. 

Vad är du rädd för? Sjukhus, hatar att gå dit och jag går inte heller.. sätter diagnoser på mig själv, och jag är rädd för att läkaren ska säga att jag har cancer och såna hemskheter, jag kanske är lite konstig gällande den punkten men alla är vi rädda för något.

Är du lycklig? Det är jag. Väldigt!

Brukar du använda smycken? Örhängen, dygnet runt. Men armband och sånt använder jag inte eftersom det är förbjudet på mitt jobb och jag jobbar typ varje dag så har inte tid att bära smycken haha.

Vad är viktigt för dig i ett förhållande? Tillit, kunna prata med varandra, lyssna på varandra och förståelse, lojalitet.

Är du en djurvän? JA, om jag är.

Likes

Comments

70 frågor om dig själv

1: Vad heter du ? Jennifer
2: Ålder ? 21
3: Vad har du för Hårfärg ? Blont överhår och svart under
4: Vad har du för Ögonfärg ? Typ blå.
5: Vilken är din Skostorlek ? 37/38
6: När fyller du år ? 3 augusti
7: Vad tycker du mest om hos dig själv ? Att jag har lätt att komma överens med folk och min sociala sida.
8: Vad är din Stjärntecken ? Lejon
9: Vad är Ditt lyckonummerr ? Har nog inget för har aldrig vunnit nåt haha!
10: Är du Singel eller upptagen? Busy
11: Vem sov hos dig senast ? Hannes, vi bor ihop daaaah
12: Vem pussade du sist ? Hannes
13: Vem tror du tänker på dig just nu ? Inte en aning, ingen tankeläsare.
14: Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa ? Pojkvän, fast vi var ju nyligen i Grekland!
15: Vem skrev ditt 5:e inkomna sms ? Google: Din verifieringskod för Google är sen massa siffror.

16: Vem har du senast ringt ? Min man
17: Vem kommer du aldrig att förlåta ? Kommer inte på någon just nu.
18: Vem blir irriterad över att din telefon ständigt är med dig? Ingen för jag sitter inte fastklistrad i den.
19: Vem är 6a på listan med mottagna samtal ? Hannes
20: Vem är 8 på din kontakt lista ? Pappa
21: Vem är den första på bokstaven ”a” i din kontakt lista ? Adam
22: Vem är snyggast på din kontaktlista ? Min man såklart.
23: Vem kramade du senast ? Hannes
24: Vem tänkte du på senast ? En kollega haha.
25: Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever ? Grina.
26: Vad har du på dig just nu ? Myskläder
27: Vad är de för färg på din vänstra strumpa ? svart
28: Vad står de i de 2e sms:et i din inkorg ? ''Jobbar du idag?''
29: Vad står det i ditt 18:e sms ? Har inget 18:e
30: Vad har du som bakgrunds bild på mobilen ? Min katt
31: Vad gör dig glad ? Att jag kom in på min undersköterskautbildning finally.
32: Vad gör dig ledsen ? Mycket
33: Vad tycker du om dina betyg ? I grundskolan så var dom väl ok.
34: Har du någonsin ljugit för en vän ? Jadå det tror jag nog.
35: Har du blivit sviken av en vän ? Säkert.
36: Har du något husdjur ? 2 katter
37: Har du hål i naveln ? Japp
38: Har du mer än 20 st sms i inkorgen ? Nej
39: Har du solglasögon ? Ja
40: Har du slagit ner någon? Inte slagit ner direkt, men slagits har jag gjort i mina yngre dagar.
41: Har du dushat idag ? Nope inte än.
42: Har du många vänner ? Få nära vänner, man behöver inte 100 vänner för då vill man bara ha status, och hälften av vännerna är troligen falska.
43: Vill du ha breda höfter ? Nej
44: Vill du vara smalare ? Nej
45: Vill du ha en hund ? Nope
46: Vill du att det ska vara soligt nu ? Det är soligt.
47: Vill du ha sex just nu ? Inte just nu nej, hade igår så jag klarar mig haha!
48: Vill du sova just nu ? Litegrann är trött.
49: Var ligger din telefon när du sover ? På bordet.
50: Var sov du inatt ? I vår säng
51: Är du ute nu ? Nej
52: Hur känns det när du inte har din telefon på dig ? Bryr mig inte
53: Hur många sms har du skickat sen du fick telefonen och hur länge har du haft den? Några månader. Vet inte många säkert.
54: Hur mkt batteri har du ? Fullt nästan
55: Går du på nån sport ? Nej pw:ar varje dag nästan.
56: Lyssnar du på musik just nu? Nej
57: Använder du Wax ? Nej
58: Gele ? Nej
59: Använder du parfym ? Varje dag min drog!
60: Brukar du lyssna på högmusik ? Jadå
61: Vilka litar du på till 100% ? Mamma!
62: Vilka vill du träffa ? Nån känd.
63: Vilka saknar du ? Ingen.
64: Med vem skrev du senast i msn ? Haha inte använt msn på säkert 6 år så inte en aning.
65: Med vem har du alltid rolig med ? Min bästavän
66: Vem tycker du är snyggast ? Min man
67: Vem tycker du är sötast ? Samma som ovan.
68: Vem tycker du är piggast ? Mamma i sånafall..
69: vilka tycker du är snällast ? Mamma och min pojkvän! För snäll så man känner sig elak ibland :o
70: Nånting du vill säga ? Jag ska gå och jobba så ingen helg för min del.

Likes

Comments

Som rubriker lyder.. jag stör mig nåt så fruktansvärt mycket på människor som skäms över att berätta om de mår psykiskt dåligt. Är de rädda för att bli svartmålade? Eller för att det ska snackas bakom ryggen? Varför är folk rädda? Däremot så stör jag mig mer på människor som snackar skit bakom folks ryggar, herregud har du mått dåligt någongång? Eller känt att du är påväg att ge upp vilken sekund som helst? Att ingenting känns meningsfullt? Det tror jag. Alla har fått en släng av depression någongång. Det värsta av allt är när folk mår dåligt och ingen förstår en. Man tar lugnande man dricker sig full på kvällarna, ensam, för att de tror att ingen bryr sig. Självmordsplaner, för att ingen verkar bry sig. Det är hemskt, sen blir man klassad som en alkoholist eller missbrukare. Det finns faktiskt anledningar bakom beteendet. Personlighetsstörning, traumatisk upplevelse osv, det finns så mycket anledningar, man mår så för att hjärnan är kaos, det är tankar och känslor allt exploderar på samma gång och man vet inte vart man ska ta vägen längre, det är då man börjar självmedicinera sig, missbruka, eller skada sig själv. Jag kan berätta att jag själv har medicinerat mig med alkohol varenda gång det blev för mycket, mådde jag bättre? För stunden kanske, men dagen efter? Nej. Det är ingen väg ut. Då måste man skaffa professionell hjälp, men då ska man ha en person som BRYR sig, jag kan säga att jag har träffat på en och en annan idiot läkare som dumförklarar mig och vill att jag ska lägga in mig på psyket, då gick droppen för mig, jag slutade träffa psykologen och läkaren. Varför i helvete ska jag prata med någon som inte ens kan förstå mig? Jag tog tag i mig själv, jag sökte jobb, jag fick ett. Jag slutade dricka när jag mådde dåligt och kämpade bort mina inre demoner, jag lyckades. Jag dricker fortfarande men inte av samma anledningar som då. Idag dricker jag för att det är socialt och det är roligt. 

Alla kan lyckas, bara för att man är i en svacka så tror man att det ska pågå i en evighet, där har du fel. Har du kommit ner till helvetet så kan du bara ta dig upp igen. Jag har varit i ett helvete, i nästan hela min tonår. Svek, lögner, sorg, bråk, det bestod hela min tonår av. Jag klarade helt enkelt inte av det längre och hamnade i en djup depression. Idag när jag tänker tillbaka på det så förstår jag faktiskt hur stark jag har varit, såna små saker bryter inte ner mig längre, jag rycker på axlarna och går vidare med mitt liv. Folk snackar fortfarande skit om mig för att jag var såpass dålig och osäker i mig själv.. men jag skiter i vad folk tycker och tänker om mig för det ENDA dom vet om mig egentligen är mitt förnamn. Människor älskar rykten, skitsnack så man kan klanka ner på den som mår dåligt, väx upp säger jag till dom, ta dig en funderare och fråga dig själv ''tänk om jag skulle må såhär dåligt, hur skulle jag vilja att människor behandlar mig?'' därför begår så många självmord för att INGEN förstår. Varken läkare, eller psykologer. Just därför läser jag till undersköterska för att jag ska visa att jag bryr mig, jag känner sympati för andra människor, hur jävla dåligt dom än mår så står jag vid deras sida, för jag har själv varit där och inte fått hjälp av VÅRDEN. 

Jag kommer ihåg när jag låg på nån avdelning på St: Görans när jag hade skurit upp mina armar. 

Då sa en vårdare till mig:

- Kolla dig själv i spegeln och säg till dig själv att du är vacker, du ska säga så tills du tror på dig själv. För att du är vacker.

Sen sa han:

- Säg till människor som behandlar dig illa såhär ''Prova gå i mina skor så vet du hur jag mår'' 

Jag glömmer än idag inte bort det han sa till mig, han var den enda som hjälpte mig, han var otroligt snäll. Han kramade mig när jag lämnade avdelningen och sa ''Stå på dig.'' 

Det gjorde jag också efter det. 

Så jag säger att tänk en extra gång innan du går på någon som mår psykiskt dåligt. Det kan finnas hundra anledningar, det blir inte bättre av att du klankar ner på henne/honom. 

Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Ingen aning faktiskt!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? -Kärlek utan sex, sex är viktigt men kärlek är viktigast!

3. Vilken var den senaste filmen du såg? - Baksmällan tror jag :)

4. Har du bra självförtroende? - Ibland

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Ligga på en strand utomlands och dricka bärs.

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Städa, tvätta, växla pengar.. listan kan göras lång.

7. Beskriv ditt drömutseende.. - Det är svårt.

8. Skriv namnet på någon du ser upp till - Mamma

9. Någon du har kysst - Hannes

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Nej ytterst tveksam

11. Den du senast sov över hos - Hemma!

12. Vem skrev du senast med på Facebook? - Louise min kollega

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Ja annars skulle jag väl inte ha den.

14. Vad väljer du, godis eller chips? - Beror på!

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? - Jag har gjort mycket pinsamt, kommer inte ihåg dock.

16. Hur uppvaktar man dig? - Överraska mig

17. Har du rykten efter dig? - Säkert, folk snackar så mycket i den här tokstan.

18. Din absolut sämsta egenskap? - svartsjuka, inget tålamod.

19. Din bästa egenskap? - Sympatisk

20. En låt du är beroende av? - Coldplay Fix You :)


21. Vad stod det i ditt senaste sms? - ''Spelar ingen roll :) ''


22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Pojkvän

23. Kan man vara vän med sitt ex? - Nej, nej nej!

24. Har du kysst en kompis? - Hmm.. ja det tror jag.

25. Hur ofta dricker du alkohol? - Varannan vecka kanske.

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Folk som tar tyngre droger tycker jag bara synd om, marijuana har jag ingenting emot, bryr mig inte heller om andra gör det, alkohol är farligare.

27. Vad hatar du? - Lögnare, skitsnackare, folk som är iskalla så man knappt vågar stå upp.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - Nej

29. Vad handlade din senaste dröm om? - Kommer inte ihåg.

30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - 52 tror jag

31. Hur lång är du? - Runt 1,62

32. Vilken är den bästa svenska filmen? - Mig äger ingen, riktigt bra rulle.

33. De bästa svenska skådespelarna? - Joel Kinnaman.

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? - Twilight.

35. Ditt humör för tillfället? - Stabilt.

36. En vacker person? - Hannes

37.Har du instagram? - Nä skitgrejer.

38. Vem kramade du senast? - Mamma

39. Vem träffade du senast? - Mamma och hennes pojkvän

40. När slog du dig senast? - Igår på en rullstol HAHA

41. Någon du vill träffa? - Finns några.

42. När grät du senast? Varför? - Igår, känslig.

43. Sminkar du dig varje dag? - Nästan

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? - Min mamma, och det säger alla

45. Är du helsvensk? - Nej.

47. En artist du inte gillar? - Lady Gaga, hon är konstig

48. En artist du gillar? - Rihanna, Eminem finns några.

49. Vad är det bästa som hänt dig? - Mitt jobb, min pojkvän.

50. Vad vill du bli när du blir äldre? - Undersköterska, och jobba på rättpsykiatriska avdelningen.

Likes

Comments

ALLMÄNT:


1. Namn? – Jennifer 

2. Exakt ålder? – 21 idag

3. Vart bor du? – Södertälje

4. Bor tillsammans med? – Min sambo 

5. Husdjur? – 2 katter Kira&Lexi

6. Färg på ditt hus? – Brunt tegelhus

7. När är du född? – 3 augusti -93

8. Klass? – Ingen

9. Vilket år tar du studenten? – Aldrig

10. Något jobb? – Vårdbiträde

11. När ska du sova ikväll? – När jag är trött, men vi ska hitta på nått ikväll så! Ledig imorgon också.

12. Duschat idag? – Inte ännu

13. Kramat någon idag? – Ja

14. Pussat någon idag? – Ja

15. Vad har du ätit? – Pizza (:

16. Dagens klädsel? – Mjukisbyxor och ett linne, standard hemma.

17. Dagens smink? – Inget.

18. Dagens sötnos? – Hannes såklart!

19. Dagens roligaste? – Patetiska människor

20. Har du många vänner? – Några få riktiga.

21. Vem kramade du senast? – Hannes

22. Hur många har varit otrogna med dig? – Ingen! 

23. Vem pratade du med i telefon senast? – Oj, mamma tror jag.

24. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Inget. 

25. Film? – The children

26. Låt? – Cold play ''Fix you''

27. Mat? – Tacos

28. Dryck? – Cola eller öl, vatten, kaffe.

29. Stad? – Sthlm.

30. Land? – Jamaica

31. Ämne i skolan? – Inget.

32. År? – 2014

SENASTE:

33. Personen du tänkte på? – Min pojkvän

34. Drickan du drack? – Cola

35. Gången du spydde? – Förra helgen 

36. Gången du grät? – Igår 

37. Pizzan du åt? – Vesuvio idag.

38. Gången du var i göteborg? – Flera år sedan.

39. Gången du var i stockholm? – Längesen. 

40. Gången du var hög? – Nått år sen.

41. Personen som såg dig gråta? – Min pojkvänANTINGEN ELLER:

42. Svart eller vitt? – Svart

43. Hund eller katt? – Katt

44. Ut och festa eller hemma och mysa? – Både och!

45. Tv-spel eller datorspel? – tv spel

46. Singel eller upptagen? – Upptagen

47. Lunarstorm, helgon eller playahead? – Inget av det.

48. Ragga eller bli uppraggad? – Uppraggad

49. Big Brother eller Paradise Hotel? – Paradise hotel

50. Svart hår eller blondt? – Blont såklart.

51. Blåa ögon eller bruna? – Blåa

52. Choklad eller lakrits? – Båda

53. Göteborg eller stockholm? – Göteborg alla gånger!

54. Högerhänt eller vänsterhänt? – Högerhänt

55. Coca-Cola eller Fanta? – Coca Cola

56. Pizza eller kebab? – Kebab!

57. Randigt eller prickigt? – Randigt.

58. Älska eller älskas? – älska

59. Leva eller dö? – Leva 

ANTAL:

60. Personer du älskar? - Familj, pojkvän.

61. Personer du hatar? – Några få. 

62. Personer som sagt jag älskar dig? – mina föräldrar iallafall, pojkvän.

63. Personer som hatat dig? – Haha ja du, några stycken, men det skiter jag i. 

64. Glassar du ätit på en dag? – Typ 3

65. Festivaler du varit på/ska på detta året? – Inga

66. Gånger du haft minnesluckor? – Jajamen

67. Piercingar har du? – Naveln öronen

68. Personer du saknar just nu? – ingen speciell faktiskt.

69. Gånger ditt hjärta brustit? – FleraVEM:

70. Vill du kyssa nu? – Hannes

71. Ska du träffa imorgon? – Mamma

72. Sjöng du senast för? – Mig själv ;) 

73. Hade du senast en MSN-konversation med? – haha oj, längesen

74. Spelade du tv-spel med senast? – Syster skulle jag tro

75. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Hannes 

76. Vill du kasta en sten i huvudet på – folk som är rädda för att ta konflikter!

77. Förtjänar att dö? – Ingen förtjänar döden, men barnpedofiler och sådana ska få ett ordentligt straff.

78. Vill du sova brevid inatt? – Pojkvän ;)

VAD:

79. Gör dig glad? – Mycket saker, mina katter, min pojkvän, mitt jobb, pengar, nya kläder. 

80. Gör dig ledsen? – Bråk

81. Vad vill du helst göra nu? Gå på en restaurang.

82. Önskar du att du slapp göra? - Jobba just nu, vill ha semester.

83. Vill du ha nu? – En cigg

84. Önskar du dig i födelsedagspresent? – Vet inte, mamma brukar köpa rätt saker.

85. Längtar du till? – Grekland <3

86. Tycker du om dina betyg? – Jadå

87. Ångrar du i ditt liv? – Att jag inte skötte gymnasiet.

88. Är det bästa som har hänt dig? – Att jag lever, är frisk och ung! Har speciella personer i mitt liv, mina djur.

89. Varför gjorde du detta? – Kul :)

Likes

Comments

Hej på er! Hänt mycket dom senaste veckorna.. eller ska man säga månaderna? 

* Fick missfall

* Bokat resa till Grekland 14/8 åker vi!

* Fyller 21 idag.

* Mycket jobb

* Mycket party

Det är väl det, hehe.. men ska bli riktigt skönt att komma bort från Sverige och denna stad! Finns så mycket idioter här, alltså igår träffade jag nog den dummaste och den otrevligaste människan. 

Jag: Du liknar Magnus Betner (Känner han från grundskolan)

Han: Du vet att du är obehaglig

Jag: Ursäkta? Vad har jag gjort dig? 

Han: Du pratar för mycket, du får inte komma i närheten av vårt bord

Jag: Talar du för dig själv eller hela ditt sällskap?

Han: Alla i bordet hatar dig.

Jag: Det enda du vet om mig är mitt namn och ingenting mer. 

Jag blev helt mållös, och förstod ingenting. Jag hade mitt sällskap, jag pratade med dom och jag kunde inte rå för att dom satt ett bord ifrån oss, ja jag pratar mycket när jag dricker men inte olidligt mycket.. :s

Iallafall då konfronterade jag en annan person som jag även kände, han sa ''vad fan snackar han om, vi har inte sagt nånting om dig'' 

Alltså herregud vad elak människa han var. 

Hit ska vi!

Likes

Comments