Livet har börjat

Livet har börjat nu. Vardagen är nu en annan, än den va förut. Och vet ni vad? Det känns väldigt okej det med, att jag nu börjat livet på egenhand liksom. Flyttat till Umeå och börjat studera på högskola, det känns väldigt okej. Sist pratade jag om en framtidsångest, men den stör mig inte längre. Jag är där nu, i den bästa tiden. Det känner jag på mig. Min sambo gör dagarna bättre än annars och jag inser verkligen att en delad tvåsamhet är så jävla mycket bättre än den ensamhet man annars kan vänjas vid.


Min sommar har varit helt magisk. Jag önskar dock såhär i efterhand att jag inte jobbat så mycket, även fast jag inte jobbade jätttee mycket. Jag reste till Smögen i en vecka och det va het underbart. Mycket skratt denna sommar och minnen skapades där. Sedan har det också varit en väldigt svår sommar på sina vis, där jag stått inför "sista" möten med många av mina nära. Jag har träffat de precis som vanligt men inte riktigt vetat när nästa återseende skulle bli och det är en unik känsla för sig, dock en ganska så jobbig sådan. Jag är evigt tacksam och lycklig lottad över hur bra jag får ha det med människorna som finns omkring mig, kommer aldrig till underfund med det hur många gånger jag än säger det, men de är så bra <3

Det är väldigt mycket såhär på en gång i skolan, jag är inte van vid hur det fungerar och vet ingenting om hur kunskapskraven är åtkomliga, men vet ni vad? Det känns väldigt okej ändå det med. Mitt liv rullar på nu och jag ska absolut inte låta det rulla förbi utan att uppmärksamma det. Det är viktigt att uppskatta det man har just nu, för annars kommer vi senare att undra varför vi inte tog vara på tiden medan den fanns där.

Jag saknar gymnasiet på ett sätt, mina vänner, mina lärare och skolmiljön. Jag tror att jag saknar den lite fortfarande eftersom det inte blev ett riktigt avslut där med covid-19 och hemdistans undervisningen som höll i sig fr.o.m mars till studenten. Men det gör inget, livet fortsätter och det är väldigt okej.

Jag ser fram emot framtiden, att få se hur det går med allt och om allt fortfarande fungerar om ett år, för jag hoppas innerligt det.


2020

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg