att få må bra.

När jag mår bra, vill jag ofta skymma det. För det känns inte helt rätt, att skryta om hur bra livet är. Men vet ni vad, det är exakt lika okej att må så in i helvetes bra som så förbannat dåligt. Och ibland glömmer jag bort det. Och när jag glömmer bort det puttar jag ofta undan hur bra jag mår och jag fattar inte varför det är så. Det tar slut här. Det tar slut nu.


Mitt liv är LÄSKIGT bra just nu och jag vet inte hur många gånger jag nämner det i min dagbok. Aldrig i mitt liv har jag varit så kär som just nu. Aldrig i mitt liv har jag känt mig så älskad som just nu. Aldrig i mitt liv har jag utmanat mig själv lika som just nu. Aldrig i mitt liv har jag varit så opåverkad av andra som just nu. Aldrig i mitt liv har jag varit där jag är nu.

Jag vet inte vad det är men jag är så oändligt tacksam, för hur det ser ut livet, hur jag mår och att livet tar sin form. Vardagen är liksom inte längre jobbig? hur sjukt är inte det. Jag vet inte sist jag kände såhär, shit. Men det är också just detta jag menar. För nu när jag skriver detta känns det som jag skryter om hur bra en har det? Jag måste acceptera att man också får känna gott och yttra sig om det.

Jag tror att jag känner allt det här nu för att jag är innerligt lycklig bara, hela själen mår bra och det kommer den inte alltid att göra varenda dag, därför måste jag verkligen sätta mig ner och ta in det. Jag hoppas att ni mår bra, uppskattar allt fina livet har at ge och de fina ni har omkring er. För det är jätte viktigt! Glöm inte dem som finns där för er. Och glöm nu inte att MÅ BRA.

Gillar

Liknande inlägg