Årsresume tvåtusentjugo

Januari

Året firades in med mina bästa vänner! Vi umgicks på hertsjögården och hade galej! Vid tolvslaget släppte vi sånnahär eld ballonger upp i luften, så himla mysigt med de jag älskar mest!

Jag och flera vänner var i Vemdalen hos Thea i hennes familjs stuga! Det va så himla mysigt, vi bara tog det lugnt, åkte slalom, åkte pulka, var på äventyrsbad i Östersund och hade det gött! Cornelia fyllde år när vi där så passade på att fira henne litegrann <3 sen när vi kom hem fyllde även jag 19 år!

Strax efter min födelsedag föddes även min yngsta lillasyster Joliie! Den 22/1-2020 och såhär såg hon ut helt nykläckt <3 jag var hemma och passade Jiino i två dygn och han va minst sagt busig..

Februari

Vi hade spexfoto på skolan och ingen representerade väl en måndag lika bra som jag och Cornelia ? <3

Jag va på en G R Y M 20-års fest!

Jag umgicks med mina bröder en hel del, på bilderna ser ni en bowlingkväll och en bandydag!

Firade alla hjärtansdag med finaste vännerna!

Hade en 19års fest på hilmas som blev mer lyckad än någonsin! Collage nedan visar nog inget annat?

Mars

lilla jag sökte till högskolan och endast någon timme senare kom beslutet från regeringen om hemskolning för gymnasieskolor. Ett nytt kapitel startades då men det var en inte ännu medveten om!

Och jag festade en hel del <3

April

Det fanns inte mycket som gav en hopp i dessa tider, men just denna ”låt” fick oss nog alla att tänka om och tänka rätt. Eftersom studenten va en dröm väldigt långt bort! Trots detta gjorde jag färdigt vår nedräkning till studentvecka och studenten!

Vandrade i skogen och grillade korv!

Mitt uf-företag fick ett pris på uf-mässan för tusan! Tredje pris i ”ÅRETSAFFÄRSPLAN”

Drack vin på BALKONGEN!!!! Med mina älskade <3 och spelade lite kubb på långnäs

Det blev valborg och vi hade en rackarnsfest i sörbo, väldigt kul hade vi med brasa och allt! Men nära var det att skogen nästan brann upp :/

Maj

det blev en månad kvar till studenten och jag skickade ut mina inbjudningar till min studentfest! Vi röjde förfullt på mormors gård i Görtsbo där vi också skulle hålla hus på festen.

Jag åt jordgubbar, började skriva ”klassens” och firade 20-dagars, med klubbturnering och dansfest i Alfta! Vi hade vår SISTA ekonomilektion!Vi hade picknick!Vi firade 15-dagars! Här höll vi hus på skajet :-)

Och tillsist så drog även studentvecka igång, nedan följer inköpslistan om ni behöver lite inspo, väldigt fina och älskvärda bilder! Första kvällen hade vi klassfest och Moa i Lottefors, med femkamp, karaoke och dans! Andra dagen va det mösspåtagning på långnäs! Den bestod av att mössan åkte på, en himla massa mat, bad och efter fest Sedan med det mot bal! Den höll vi på en resturang i stan och vi hade Världens tur med värdet 😍🥺

Juni

Sommaren och månaden var kommen! Den inleddes på natten med körv och gött häng! Sedan spenderades en stor del av dagen på karlslundsbadet!
Festade dagarna var som kvar, vi höll hus i galven och på en hel del andra ställen innan det väl var dags för studentens lyckliga dag! Ett live-sänt utspring där endast min mamma och min syster var där för att se, men restriktioner är restriktioner. En global pandemi är ingenting att inte ha hänsyn till, även om det kanske inte kändes som världens grej där i juni. På kvällen där hade ju jag världens bästa fest. Jag var omringad av mina älskade vänner och min älskade familj! Vi hade hyrt en badtunna och snällt upp ett party-tält sen skötte stämningen resten! Jag har dock min fantastiska mamma att tacka för allt, som styrde och fixade inprincip ALLT, hade aldrig någonsin kunnat haft det bättre <3

Efter studenten jobbade jag hela sommaren på sibylla men det inleddes ju denna månad! Sedan spenderade jag så enormt mycket tid med dom jag Älskar mest! Jag skrattade och va bara lyckligare än lyckligast! Jag sanna och moa hade tjej-kväll på matsas! Och jag och thea spenderade en helg i hennes sommarstuga med hennes familj! Så MYS! Sommardagar och sommarkvällar! Viktor hade en 23-års fest på ladan i Görtsbo hos sin mamma som var super rolig!

Sedan blev det ju midsommar detta året också! Hör nedan följer bilder från hela dagen. Men sammanfattat: vi hade femkamp hos thea i Granbo och dansade, och spelade, och åt, och badade och var trött! 20/6 var den bästa dagen på sommaren. Jag och Viktor sov i bilen och det var bara världens mysigaste kväll. Mitt Hjärtat var helt fulländat.

Juli

MASSA sommarbilder!!!!!!!

Jag Viktor, Thea och Adam hade en hel weekend i Theas sommarstuga!

En vecka ledighet stod på schemat och vi var ett helt gäng som reste till Smögen! Kanske livets bästa beslut?

Jag och Jossan handlade ett halvårs förbrukning toalettpapper inför min flytt! Jag firade Saras 20-årsdag! Tog farväl av fina fina vänner. Antagningsbeskedet var kommet och jag och Viktor bestämde att vi, vi skulle flytta ihop.

Augusti

vips sa det och månaden då jag flyttade från min hemstad var kommen. Jag köpte en cykel och sedan gick flyttlasset mot Umeå. Här är bilder från första måltiden i första lägenheten!
Sen åkte vi till bollnäs igen och sa en himla massa hejdå för ett litet tag.

Åkte båt och hade en ”hejdå” fest på Viktors lada! Samtidigt som det va en liten kräftis!

Sedan flyttade vi upp och det blev insparksvecka! Och en del plugg.

September

Jag åkte hem och laddade batterierna en helg! Firade Moas 20-årsdag i Umeå!
Var med på ett ”förfest marathon”! Var trött och festade!

Hade livets första salstentamen! Och tentafest X2!

Oktober

Laddade batterierna hemma igen och min blomma mådde jättebra och växte starkt!

Lagade mycket mat och vi gick nycklarna till vår 2a på Grubbe i Umeå! Vi fick och monterade vår soffa <3
Starx innan halloween fick vi besök från bollnäs av Thea och Adam!
Det vankades hemfärd! Halloween fest och bebis mys <3

November

Viktors syster och hennes kille hjälpte oss att flytt allting från vår förra lägenhet till den nya!
Vi firade Idas 22-årsdag!

Åt god mat och drack julmust <3

December

Gjorde pepparkakshus och bakade! Sedan åkte vi hem till Bollnäs för julfirande!

V.53 åkte vi ett gäng på 4 till Funäsdalen och firade nyår där! Och kanske åkte en hel del skoter :-)

2020 har varit ett väldigt händelserikt, betydelsefullt, lyckat och misslyckat år. Med motgångar som lett till framgångar och även fast det har varit ett av världens jobbigaste år, har jag aldrig någonsin, aldrig någonsin, varit så fulländat lycklig som iår. Tack alla mina vänner och min familj för alla skratt ni skänkt mig och för det stora hjärta ni gett mig. Jag är så obeskrivligt tacksam för allt livet har att erbjuda och hej 2021!

Mina nyårslöften för 2021 är att vara fullt ut mig själv, fortsätta med och skratta när jag vill och tillåtas att gråta när det behövs. Älska dem genomsnälla människor som befinner sig i min omgivning och uppskatta allt livet erbjuder, motgångar som medgångar! Kram och puss på er alla! Gott nytt år <3

Gillar

Kommentarer