Unik nyproducerad bostadsrätt i gammal fabrikslokal. Ett smakfullt formgivet hem där interiören flirtar med den tidlösa warehouse-stilen. Höga öppningsbara fönster klättrar nästan hela vägen upp till tak, råa tegelväggar och betongbalkar, möter exklusivt kök och badrum. Egen entré och tillgång till enorm takterrass.

Älskar verkligen väggen i glas som delar rummen, en dröm här hemma!

Även köket är så jag, älskar den industrulla stilen, med kakel ändå upp och mörk fog, som gr det mer maskulint. Fint med grått kök och det rostfria vitvarorna.


Fint med nersänkt ho i en rakare känsla, och lampan ovan på stång är så snyggt! Stilrent och enkelt.

Super trevlig hall som har en gedigen öppning som är markerad i svart, och så läckert med dem putsade väggarna. Ben kaklet i golvet som går in i trägolvet, så fint!


Även badrummet har den samma råa fogen och det rena och för mig maskulina dragen, säger JA JA JA på allt här! Tänker att våra badrum får gärna se ut så här nu i vår kommande renovering!

ÄLSK på denna bilden, mer personligt! + på detta!

Hade gärna sagt välkommen hem till mig här!

Vill ni veta mer om denna ur fina lägenhet så finns den HÄR hos ALVHEM!

Ha en fin onsdag!

KRAM Jennifer

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså, hur fin är inte vår Axel då? Så glad att P övertalade mig att testa denna ras, fast att jag egentligen ville ha mer en Golden. Engelsk bulldog är verkligen så personlig och rolig. Och fantastiskt i en familj,


Fin tisdag på er!

KRAM Jennifer

Likes

Comments

Nu känns det med på riktigt att vi ska till Thailand ide, det är alltså 10 år sedan vi var där sist jag och min man, och det var även då vi fick veta att Wilton skulle komma till oss. Jag var alltså då 22 år. Och sägen innan planet lyfte så skrev vi papper till vårt hus vi bor i idag. Herregud 10 år sedan.


Vi välkomnar denna måndag och nedräkningen har börjat, snart ses vi solen.

Men idag kickstartade vi med vårt matschema. Min största utmaning i detta är att jag äter allt för lite, alltså mer sällan än vad man borde. Jag ska utmana mig att öka med två mål till än idag.


Fin måndag på er!

KRAM!

Likes

Comments

Jag är absolut ingen människa som bantar. Jag är tjej så jag erkänner att jag tänker på det här med vikt eller snarare jag kanske tänker å vad jag stoppar i mig. Eller nej nu ljög jag nog lite, bara ibland faktiskt!

Men jag måste ha mål, energi och ett jävla driv för att börja. Och idag bara kom det, jag har 4 veckor på mig innan planet lyfter till Thailand. Så jag göra det så är det nu. Och bästa är vll ändå att jag har min man med mig i detta. SÅ får jag modet så kommer det före och efter bilder. Givetvis kommer träningen vara viktig i detta, vill då tilläga att jag tycker träning är kul till en viss del. Kommer troligtvis att öka mina besök till gymmet och promenader någotJag har googlat mycket för jag är inte den som vill svälta tan snarare börja tanke på vad som är på tallriken och som är bra för kroppen. Katrins shop och hennes blogg har gjort att jag spanat in lite på LCHF. Så jag tänker att vi kommer utesluta kolhydrater i största mån och har även läst på mig vilka grönsaker vi ska undvika ( dem som växer under jord) och samt va se upp för vissa bönor. Och på lördag kommer våra vegansk vänner på middag, så nu ska jag även prova på de. Tips är varmt välkomna :) Men annars finns det en massa härliga recept att hitta.Wish me good luck!

Likes

Comments

Kan ju vara den finaste lampan i vår, Watt & Vekes lampa som gjord i pappers rep. Kommer bli strålande fin i köket, kommer lätta upp i det svarta.

Önskar er en fortsatt fin måndag ➰
KRAM Jennifer

Likes

Comments

Jag har verkligen förkärlek till det lite åldra, gärna slutet 1800 - början 1900 talet. Det är något visst med den känslan på husen. Kolla bara in detta vackra fönster som släpper in magiskt fint ljus.


De naturliga golven, det gråa väggarna och dem vita snickerierna gör det så attans hemtrevligt. Enormt fina nyanser ihop. Även härligt att se den röda tråden, Den grå tonen är även i köket och luckorna i köket har en grå ton.


Även här ser vi ett stort maffigt fönster.

Älskar verkligen skafferiet, perfekt när köket inte är enormt och man vill ha ordning och reda. Ett extra plus här är att köket ändå är ett eget rum, att man kan avskiljer sig från vardagsrum/sovrummet vid matlagning och när man får besök.


Smakfullt och så fint, här hade jag gärna flyttat in. Dock hade jag nog möjligen haft en avskiljer mellan soffans del och sovrumsdelen i rummet. Gärna en sådan glasvägg med svart smides ram. Så ljuset och rymden finns kvar!


För mer info om detta fina boende hittar du det hos STADSHEM

KRAM Jennifer

Likes

Comments

Huset på Lundgrensgatan 8 uppfördes 1928 i tjugotalsklassicistisk stil. Så himla trevlig lägenhet med vecket ljusinsläpp och fint planerad. Magiska golv och en känsla av trivsamhet,


Naturmaterial möter kontraster med svart och vitt, och en veocker vägg med tegelsten sätter verkligen känsla på köket


Sovrummet är ljust och med vacker stavparkett. Gammalt fint fönster med "för mig" klassisk öppning.

Öppen fin planlösning, med vacker trevlig balkong mot Liseberg. Takåsarna från flera av Göteborg äldre hus.

CRED ALVHEM

Ha en fin måndag!

KRAM Jennifer

Likes

Comments

Då kickas måndagen igång, mörkt.. men hoppet finsen som sagt!

Det är så kul med alla fina vårnyheter som inkommer hos leverantörer, och ja flera godbitar har jag minsann hittat. Och igår blev det spontant hemklickat nya bordsskrevor till köket. Vi har numera en egen byggd skiva som just nu vinglar och har sig, vi blir tokiga! S nu ska vi ha svart bord, å herregud! SVART? Ja men det syns mest skir, men mer damm.

DÅ vill jag ju gärna ha en ny kökslampa, och behöver 'ven någon extra ny stol... ska jag slå till med en Y stol eller inte? Den är så fin, men jag vill nog inte ha runt hela bordet, eller? Får börja med en, billig är den inte hellre direkt!


Välkommen måndag, och jag önskar er en bra sådan!

KRAM Jennifer

Likes

Comments

Då har 2018 börjat, jag säger VARMT VÄLKOMMEN! Detta året ska bli ännu bättre än det förra. Går från den ena ledigheten till den andra och räknar nu ner dagarna till Thailand och bröllop. Men vi har börjat året med lugna steg, och vi ser fram emot ljuset (en sak i säker, i detta land bor inte vi när vi är äldre) och tackar vet jag för att vi ska få se solen i tre veckor. Jag tro kanske jag hade blivit deprimerad på riktig. Jag är allt för rädd för att dö för att våga mig in i det mörker. Jag har varit och kanske snuddat, eller nja jag har nog snabbare än blixten varit där och vänt,,,möjligen, eller kanske inte? Kanske bara varit trött och uttråkad förresten? Ja nu är jag i alla fall uppåt och inte neråt.

Kommer säkerligen inte bjuda på allt för mycket text här inne, då jag själv är en medelmåttig på de som oftast inte läser all text, utan fokuserar på bilderna om och om igen. Jag synar och tar in. Älskar foto allt för mycket. Kommer troligtvis inte vara en poet heller, för det har jag nog inte känslan för. Ta mig för vad jag är annars låt bli!


Men jag säger VÄLKOMMEN HIT!

KRAM Jennifer

Likes

Comments

Subscribe