// we heart it

- Alva

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var ett tag sen... Jag är verkligen sämst på detta men jag gör som de flesta och skyller på skolan. Vi har så mycket just nu i skolan, vilket får mig väldigt trött då jag alltid vill prestera.

Men jag ska försöka blogga mer nu i helgen då jag ev är uppbokad med massa skoj. Men sen hoppas jag på att få tiden att skriva ett åsikts inlägg om tiden räcker.

Kan berätta lite om förra veckans "höjdpunkter" då jag har några eller tja två stycken.

I tisdags hade vi en liten insparksfesten med endast skolan vilket var kul dock hände en sak som gjorde att jag inte kunde delta i aktiviteterna men kul och se på va de!! Fick dock gå hem tidigt för dagen efter skulle iväg tidigt för att ha idrott...

Sen till helgen var de roligast på länge!! Mamma åkte iväg så jag till ringade helgen med Julia och marika och det var verkligen så kul. Vi gjord dock inte så mycket för vi ville mest snacka men otroligt trevligt och nyttigt att ses då och då.

Har som sagt lite planer jag hoppas ska gå igenom. Men en sak som är klart är att jag ska till pappa så får vi väll se vad som händer. Men hoppas vi hörs snart!!

- Alva

Likes

Comments

Hur snygg?? Väldigt speciell i färgen men tänker att den kan vara snygg under en kofta eller bara så som den är. Plus priset var ju små pengar, 49 spänn kunde den få vara värd hahaha. Men om jag minns rätt köpte jag den på Ruth o virvel om ni ville veta. Så nöjd

- Therese

Likes

Comments

Hur man gör:
1dl hallon
1dl spinat blad
1dl blåbär
2-3dl soya mjölk

Mixa!
Lätt som en plätt & hur god som helst!
Kommentera era bästa förslag på smoothies!
-J

Likes

Comments