I torsdags åkte jag till Sälen med min bonusmamma, bonusmoster och tre bonuskusiner + en av deras sambos. Och på två dagar gick mina kunskaper om skidåkning från 0 till iallafall nästan 100.

I fredags stod jag på skidor för första gången i mitt liv (förutom en gång jag åkte längdskidor med Kunskapsskolan när vi var i Falun år 2012 eller 2013, alltså 13 eller 14 år gammal) och i lördags kunde jag åka helt själv. Vi var på ett ställe som hette Tandådalen. Det var även i samma område som vi hade hyrt en stuga.

Jag fick börja åka rullbandslift med barn som knappt kunde prata för att de var så små, men åka skidor kunde allihopa... Jag slapp skidskola men tvingades ner i minibackar och fy vad jag ramlade omkring och skrek. Efter det sattes jag i en för mig jättestor backe och där var jag resten av dagen. Lyckades åka nerför själv utan att ramla två åk och fick sedan veta att det var en röd backe. Vad jag förstått så är grön lättast och svart svårast men blå och röd finns däremellan på skalan. Dock oklart vilken ordning. Tårarna rann lite sista åket för att det var en så annorlunda men härlig känsla att åka så fort och ändå ha kontroll över vad jag höll på med hahah. Classic me att gråta över allt. Efter det gick jag och Beatrix på after ski för att vänta på resten av sällskapet.

I lördags åkte vi bil till Hundfjället och där åkte jag och Bea lite offpist, vilket var knepigt för att det var så mycket snö och träd lite överallt haha, sen åkte vi något som jag tror hette funpark (??) som var en del i backen med gupp och hopp typ och så åkte vi i Trollskogen som är en backe med ASMYCKET små hopp och gupp ohh minibackar med musikspelande och pratande trollfigurer överallt. Självklart ramlade jag i trollskogen bland alla treåriga barn. Barnen ramlade alltså inte utan de åkte helt orädda och hoppade runt som idioter. Men jag skulle såklart ramla. Vi åkte även en lång och inte så brant familjebacke och en brantare (tror blå) backe.

Kvällarna spenderade vi med kortspel, skräckfilm och massa göttigt. Jag har nog aldrig druckit så mycket jäger eller uppskattat att ha skor på mig som jag gjort den här helgen. Har nog inte heller haft förut haft så sjukt mycket träningsvärk i EXAKT HELA KROPPEN eller sett så mycket snö. Jag brukar alltid, alltså verkligen alltid, sova i bilen men jag var så överexalterad på ditvägen att jag var vaken från Stockholm till Tandådalen (det tog ungefär 7h) trots att endast ha sovit ca 3h för att jag börjat kolla om serien Sons of Anarchy igen och inte kunde sluta titta natten mellan onsdag och torsdag...

Alla jag känner har åkt skidor sen typ innan de föddes, men eftersom varken min mamma eller pappa åker skidor så har inte jag heller gjort det. Men nu kan även jag åka skidor. Så det är inte för sent att lära sig när man precis är 19 år fyllda. Jag kan också själv. Precis som alla treåringar i trollskogen.

Jennifer S Z

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra fredagen fyllde jag 19 år. Det känns som att jag måste börja ha lite mer koll. Är man 18 kan man skylla ifrån sig på allt. Men nu är jag liksom 18 + 1 helt år till. Jag har aldrig förstått hur äldre människor kunnat säga ”Jag är 40 men känner mig som 25”. Men jag förstår nu hahah. Inte för att det egentligen är någon stor skillnad på 18 och 19, men att fylla 20 (!!!) nästa år känns föööör långt bort. Det positiva är ändå att jag har rätt många dagar kvar som tonåring.

Min födelsedagshelg var nästintill perfekt. Jag firades i skolan med semlor och paket för att sedan äta middag med mamma och pappa på Kött och Fiskbaren. Älgentrecote är något av det godaste jag någonsin ätit om jag ska vara ärlig. Efter middagen mötte jag upp 13 kompisar för en födelsedagsöl på The Auld Dub. Efter det avlägsnade några och resterande drog till Hirschenkeller Götgatsbacken. Där var vi ett bra tag innan jag och två till avslutade kvällen med e sista runda på Pub Kloster vid Mariatorget. Jag fick alltså spendera kvällen på mina två absoluta favoritpubar (+ hirschen lol) med nästan alla mina favoriter. Jag hade ont i ansiktet efteråt för att jag log som en idiot hela kvällen. Det är verkligen LYCKA att umgås med folk som betyder mycket för en och som verkligen visar detsamma tillbaka.

Lördagen bestod av släktkalas hos pappa med de flesta från den släkten. Men jag var den som gick först (från mitt eget och pappas firande) för att åka hem till min polare Marre då det var överraskningsfest för henne. Hon hade verkligen ingen aning och det var så sjukt kul att sitta med bultande hjärta tillsammans med alla andra bland ballonger, serpentiner och bara vänta på att hon skulle gå in i vardagsrummet. Det blev en jättelyckad fest och alla verkade ha kul. Det var flera där som jag inte träffat på hur länge som helst och det kändes jättebra att ”catch up” och samtidigt ha kul tillsammans.

Söndagen spenderades hemma hos mamma med några från släkten och familjekompisar. Det var en helt lagom dag och jag kunde inte varit mer nöjd med hela helgen än vad jag är.

Innan jag fyllde år hade jag lite panik då jag kände att jag inte hade tid att firas och fylla år. Men det var precis vad jag behövde och jag är så glad över alla fina människor jag har runt omkring mig. Nu blir det här ett jättelångt inlägg men en sak jag la märke till är vad folk frågar när de vet att man fyller/fyllt år. Vet ni vad det är? ”Vad har du fått?” Eller ”Har du fått något kul?”. Och jag kände exakt likadant varje gång någon frågade. Att jag ville svara att jag har fått en helt fantastisk stor släkt och att jag har underbara vänner. Själva grejen med att fylla år är väl egentligen inte att få saker, utan det är att umgås och bara vara. Visst är jag materialistisk och bortskämd som de flesta andra i min ålder. Jag blev besviken när jag fick veta att jag inte skulle få den mobiltelefon jag önskat mig utan en som är flera tusen kronor billigare, och om jag vill ha den dyrare får jag betala mellanskillnaden själv. Det är faktiskt rätt sjukt att kunna bli besviken över en så dyr present. Men jag blev det först lol. Fast i efterhand har jag förstått hur stört mycket pengar det är och att det inte är mer än rätt att jag ska hosta upp en del själv. Jag SKÄMS över min reaktion och mitt tankesätt. Det är pinsamt. För jag vet att mina föräldrar uppfostrat mig bättre än så. Ugh jag ska sluta act like a spolied kid nu när jag är 19. Det lämnar jag som 18-åring. För det är inte ok och jag vet hur irriterad jag blir över hur andra har 0 respekt för pengar. Men ibland tänker man inte efter innan man reagerar. Bad excuse. Jag ska skärpa mig. Punkt.

Tack för mig, nu ska jag återgå till att läsa ”Maskuliniteter” av Marcus Herz och Thomas Johansson. Den är förövrigt fett bra. Läs den. All of you. Adjöss.

Jennifer S Z

Likes

Comments

Ja, det stämmer. Imorgon fyller jag 19 år. Värdelös ålder att fylla? Typ. Ja. Kanske. Jag vet inte än. Hade ett för roligt år som 18-åring och hoppas att mitt sista år som tonåring kommer bli lika spännande och fyllt med roligheter!!!

Senaste tiden har varit fruktansvärt jobbig. Förhållanden som tar slut, feta och avgörande skoluppgifter som ska göras, beslut som ska tas och en ständig ångest som ska hanteras. Men det bli väl bättre någon gång? Hoppas jag.

Imorgon ska jag fokusera på att ha en jättebra dag, precis som idag!! (Jag har t o m klarat mig hela dagen utan att ta en powernap, det är bra jobbat för att vara jag kan jag lova er!) Och förhoppningsvis blir denna helg lika rolig som förra veckan då jag åt middag på Pinchos, badade bubbelpool och spelade Monopol med Linn & Josie på fredagen samt att jag blev medtagen på en ”redig” dejt av Jossi på lördagen då jag fick röda rosor, ett paket choklad, vi käkade på Phil’s Burger och drack Guinness på en pub.

Det var nog allt för idag! Eller juste, jag spontantatuerade mig på Studio Bakfickan i måndags hehehhe...

Jennifer S Z

Likes

Comments

Sista dagen på år 2017. Ytterligare ett år har gått i mitt liv, ditt liv och mänsklighetens historia. Ugh so deep. Men jag är så sentimental av mig. Tänk allt jag gått igenom under dessa 365 dagar. Alla månader av tid jag slösat på serier istället för att träna, plugga eller göra något för världen. Precis som jag och Limpan gjorde på den gamla bloggen är det här ett inlägg av mina bästa minnen från året. Och eftersom jag inte startade denna blogg förens i november så är det säkert en del ni inte vet om!

Januari:
* Jag fyllde 18 år, firade med HELA släkten och de flesta av mina vänner samt tatuerade mig för första gången.

Februari:
* Familjelunch med mina underbara släktingar från Schweiz på Riche.
* Öl och chokladprovning på Carnegie Bryggeriet på Alla hjärtans-dag.

Mars:
* Tove Lo konsert på Münchenbryggeriet tillsammans med min kusin Beatrix.
* Temafest hemma hos mig.
* Sa upp mig på Donken och tog septumpiercing.
* Ed Sheeran konsert på Tele2arena med Jossi.

April:
* Frej Larsson och Joy konsert på Eventhuset i Västberga Industriområde med min kusin Beatrix.
* Hemmapremiär och Bajenmarschen.
* Temafest hos Tindra L.

Maj:
* Valborgsfest för Fantastic Four (Jag, Jenk, Jossi & Emma) på Dalarö.
* Shawn Mendes konsert på Tele2 Arena med Limpan & Josie

Juni:
* Amanda J, Millan och Emma fyllde år och firades.
* Guns N’ Roses konsert på Friends Arena med mamma och Patrik.
* Åkte även till Paris samma dygn som jag såg Guns. Jag var där tillsammans med Victor och turistade loss.

Juli:
* Tredagarsfest hos Oliver i Trosa.
* Veckan i Ayia Napaaaa <3333

Augusti:
* Gick Pride-paraden med kusin Beatrix och Cajsa.
* En dag i Trosa med pappas släkt.
* Pappa och Lotta gifte sig!
* Brunch med Jenk och Jossi på STHLM brunch club.

September:
* Sista kvällen på Sommargården var verkligen jäääätterolig!
* En av mina barnvaktskvällar med lillkusinen Charlie.

Oktober:
* Jossi fyllde år och firades med en överraskningsfest.
* Blev tillsammans med Tobias hihihohohuhu
* Rolling Stones konsert på Friends Arena med pappa.

November:
* Halloweenfest hos Stiiiig.
* Flyttade till Sköndal från Bandhagen med mamma och Patrik.
* Panda Da Panda konsert med kusin Beatrix (såklart) på Nobelberget i Sickla.
* Inflyttningsfest hos mig i Sköndal.

December:
* Jag agerade sminkmodell för Aden Cosmetics.
* Firade Tobbes födelsedag
* Kryssning för att fira mormors 70-årsdag.
* Livets bästa jul (läs gärna föregående blogginlägg!!)

URSÄKTA för ett så stökigt inlägg men alla bilder hamnade inte som de skulle utan bara på en rad efter varandra....

Summan av mitt senaste år är nog:
* Mycket festande
* Mycket tid spenderat med familjen
* Firat många polares födelsedagar
* En hel drös med konserter

ETT BRA ÅR HELT ENKELT!

Jennifer S Z

Likes

Comments

Jag hoppas att alla haft en fantastisk jul och att ni inte bara tänkt på det materialistiska utan även uppskattat umgänget och allt vad julen innebär! Jag själv hade inte alls önskat mig så mycket innan jul så jag fick betydligt mer än vad jag räknat med. Det var ifs kul men det viktiga för mig och som gjort denna jul till en av mina bästa hittills, är att jag träffat de flesta som betyder något för mig.

Dagen före dopparedagen spenderades i tv-soffan tillsammans med pappa, Lotta och Fanny. Vi hade uppesittarkväll och spelade Bingolotto, julölsprovning och avslutade med att ringa Agnes som bor i Australien. Julöl är inte riktigt min grej haha men det funkar!

På julaftonsmorgon åt vi fyra frukost tillsammans och öppnade våra julklappar. Sedan fick jag skjuts av pappa hem till mamma och Patrik. Jag var där kanske en halvtimme innan mormor, morbror och kusiner trillade in för grötlunch och julklappsspel. Vi tittade på Kalle Ankas jul och drack massa av mammas goda hemmagjorda glögg. Vid 17-tiden skjutsade mormor mig hem till Älta där pappa, Lotta och nästan hela hennes släkt firade jul. Vi åt jättegod mat (har fortfarande inte bestämt mig om de skånska, ungerska eller klassiska köttbullarna var godast...) och lekte en lek som jag aldrig uppfattade vad den hette.

Leken gick ut på att varje deltagare skrev en sak eller en känd person på ett kort, delades upp i lag och tävlade i fyra ”grenar” eller snarare omgångar. Korten skulle dras ett i taget och beskrivas för de andra i laget. Första omgången var ”med andra ord”, andra omgången ”charader”, tredje omgången ”med ETT ord” och fjärde omgången gick ut på att man skulle beskriva kortet med ”ett ljud”. Det var hur kul som helst och ni kan ju klura på hur man gör charader på eller låter som Schrödingers katt eller Sauron. INTE det lättaste, men definitivt den roligaste leken på länge.

Senare på kvällen åkte jag faktiskt hem till Tobbe och hans familj. Där fick jag på tok för mycket julklappar och dåligt samvete eftersom jag inte riktigt förberett mig på att ge julklappar till en till familj hehehe.

Juldagen spenderades återigen hos mamma men med Patriks släkt. Det var jättekul och whiskey-köttbullarna var också sjukt goda (ja, jag gillar köttbullar då och då...). Vi spelade musikquiz i säkert tre timmar. Efter en bra dag mötte jag upp Jossi på The Auld dub för en Guinness. En stund senare anslöt sig Jenk till oss och vi gick för att möta Moa och Emma på Woken. Efter lagom stök där beslutade vi oss för att gå till Café Opera men det kändes lite väl dyrt att betala 250kr för endast inträde så vi gick till Sense istället. Där mötte jag några familjekompisar och jag hade verkligen kul!

På annandagen såg jag, pappa, Lotta och Fanny Solsidan på bio. Den var roligare än jag förväntat mig! Efter det gick vi i ett par affärer och åkte sedan hem för julbord och för att se Lejonkungen 1 och 2.

Efter en bra men kort jobbvecka utan strul och stress åkte jag, pappa och Lotta till min faster och hennes familj i Svärtinge (typ Norrköping) för årets sista julfirande. Vi, mina kusiner och farföräldrar åt den godaste oxfilén och potatisgratängen någonsin till huvudrätt och gubbröra med snaps till förrätt för att låta lite av julen hänga med. Vi hade julklappsöppning och smällde några småraketer på kvällen så det var verkligen ett mellanting av julafton och nyårsafton. Nu sitter vi återigen i bilen och är på väg hem till Stockholm. Imorgon är det nyårsafton hörni och det känns helt sjukt??!

Jennifer S Z

Likes

Comments

Förra veckan var så händelserik och så rolig att jag känner att jag måste dela med mig. Lite varning för att det här inlägget lär bli rätt långt. But enjoooooy..!

Det började egentligen förra lördagen. Mamma och Patrik hade ”inflyttningsmingel” och glögg-firande med hela släkten och alla deras vänner. Några av mina polare kom förbi och vi hade jättekul! Senare på kvällen gick jag ut med Jenk, Olof och Simon. Det blev kanske lite för mycket för mig och hela förra söndagen låg jag bara i min säng och kollade på How I met your mother.

I måndags gjorde jag mina naglar på en salong vid Gullmarsplan/Globen. Hon är superduktig och går endast att kontakta via sitt instagramkonto: @naglarbyK . De blev exakt som jag ville ha dem och det känns så värt eftersom det ”bara” kostar 450kr för ett helt nytt set!

I onsdags var jag ledig från skolan så jag passade på att sova ut och gå till gymmet. Efter det var jag, mamma och Patrik i Mall of Scandinavia för att se den nya Star Wars-filmen på premiärdagen. Vi såg den i VIP-salongen. Jag har bara sett en film där förut men det är värt eftersom stolarna är så sjukt sköna och för att man kan äta och dricka bärs under filmen! Efter bion (som förövrigt var jääääätttebra) käkade vi på Vapiano och handlade julklappar. Efter det åkte jag hem till pappa och tittade på Musikhjälpen för att Panda da Panda spelade två låtar, färgade håret och tog en nap. 23:45 gick jag hemifrån för att möta upp Tobbe och hans polare som även dem såg Star Wars: The Last Jedi på premiärdagen. När de kom ut från bion var klockan 00:00 och alltså torsdag, så det var Tobbes födelsedag. Vi firade genom ett par öl på The Auld Dub och Pub Anchor.

Det blev verkligen för lite sömn och jag var så himla trött i torsdags att jag inte visste hur jag skulle klara mig. Hade prov 8:45 som ändå gick helt ok med tanke på omständigheterna. Efter skolan åkte jag till Farang där jag skulle fira Tobbes födelsedag genom middag med honom och hans familj. Om ni som läser inte varit där måste ni såsåsåså testa avsmakningsmenyn! Det var lite skumma grejer men jag vågade testa allt och karamelliserad gris är typ det godaste jag ätit. Vi avslutade kvällen genom att titta på Frozen. Det roliga var att jag och Josie pratade om den tidigare i skolan och kom fram till att det var för längesen någon av oss såg den. Josie såg den inte i torsdags men jag fick se åtminstone halva filmen!

I fredags hade jag sovmorgon och en jätteskön skoldag. På kvällen hängde jag med Jenk och vi provade outfits samt snackade en otrolig mängd skit.

I lördags åkte jag, mamma, Patrik, min morbror och hans familj samt mormor och hennes Uffe en 12-timmarskryssning till Mariehamn. Det fanns inte speciellt mycket att göra förutom att umgås, handla i taxfreen, dricka billig alkohol hahah och äta julbord. Vi gick upp så tidigt så jag var trött och kände mig jättetråkig hela dagen... Jag åkte direkt från båten hem till Tobbe för att fira honom för tredje gången denna vecka! När jag kom dit var det dags för middag med alla hans kompisar. Vi åt och efter det spelare vi beerpong mot föräldrar och andra vuxna som var där. Det var hur kul som helst! Dessutom åkte vi i abonnerad buss in till Harry B James i Kungsträdgården. Som jag tidigare skrev så kände jag mig trött och tråkig redan tidigare på dagen så ni kan ju bara gissa hur trött och jättetråkig jag kände mig fram till hemgången vid 03:30...

Igår fick jag skjuts hem och sedan dess har jag legat i sängen. Började känna mig förkyld redan i torsdags förra veckan och jag har väl typ bara blivit sämre. Idag var jag hemma från skolan för att friskna till. Så sova + kolla på serier är det enda jag gjort...

Här kommer lite bilder som summerar den senaste veckan!

Det var allt för idag, tack för mig och tack för att du orkat kolla this far!

Jennifer S Z

Likes

Comments

Hej alla fina och fula!

Förra veckan var jag på 25 Kvadrat som ligger på Regeringsgatan 95 och fixade håret. För lite 1600:- fick jag kort, fräscht och rosaslingat hår. Det var dock bara en toning så mycket av färgen har redan försvunnit efter endast två tvättar. Men jag ska köpa ny färg och tona det hemma sen när allt är borta. Men jag skulle ändå vilja säga att jag är mer än nöjd! Så här blev det:

Och idag var jag på Nails & Beauty by JSurbrunnsgatan 54 och agerade sminkmodell för sminkföretaget Aden Cosmetics. Mellan 13:00 och 15:30 blev jag fotad, sminkad och filmad till en reklamfilm och för bilder på hemsidan. Det var verkligen jättekul och jag känner mig fortfarande superfin (17:40)! Just nu sitter jag med pappa och snackar skit och snart ska jag iväg på middag med mina 4 favoriter. Hoppas att Pinchos lever upp till sitt rykte...

Hörs!

Som ni ser så är det inte alls lika rosa som det var när jag gick från salongen :(

Jennifer S Z

Likes

Comments

Tjolahopp! I fredags hade jag äntligen min inflyttningsfest. Anledningen till att jag verkligenverkligen ville ha festen var för att jag ville bevisa för mamma och Patrik att jag kan sköta mig. Det med anledning till att jag haft ett antal fester hemma i Bandhagen som de inte visste om. Vissa spårade ur lite lite men de flesta gick helt som planerat. Mamma har kanske hittat några pingisbollar, shotglas i plast och kapsyler på alla möjliga ställen i lägenheten... Jag sa inte heller sanningen varje gång, och det gjorde att deras tillit till mig försvann rätt snabbt. Som sagt har jag velat bevisa för dem att de kan lita på mig och att jag faktiskt kan ha fester hemma (det har varit sååsåsåså många tillfällen som inte har märkts hehe) så jag har verkligen tjatat på att få ha fest igen. De gick med på att jag skulle få det, om de kom hem på natten och om jag visste vilka alla på festen var. Easy win för mig. Det blev uppemot 50 pers här och fy va kul det var. Tack alla som var här och tack alla som inte var det!

Här kommer lite bilder från kvällen! 

Jennifer S Z

Likes

Comments

I början av veckan kände jag mig både krasslig och hade så mycket ångest att jag var hemma från skolan i två dagar. Många kan tycka att det är en fullkomligt orimlig anledning till att stanna hemma men det är inte lätt att ta sig till skolan när hela kroppen värker av oro. Hjärthugg, hjärtklappning och tryck över bröstet är för mig signaler att jag måste ta det lugnt.

Inte för att det egentligen är så mycket i skolan men det är ändå mycket att tänka på. Studenten är ca 200 dagar bort (vi har en gemensam nedräkning i klassrummet men jag har även en app) och det är massor kvar att göra. Fixa mössa, börja tänka på kläder, sälja biljetter till skivan, planera outfits till andra skivor, ordna med försäljning för att ordna själva skivan. Sen ska det även planeras med vad i hela helvete jag ska göra efteråt. Hur sommaren ska läggas upp. Vad jag ska göra med resten av mitt liv ungefär. Jag VET att det är senare problem men det är ändå saker som då och då dyker upp. Dessutom är det ett hus som ska ställas iordning, en fest som ska planeras, en annan fest som verkligen ska planeras samt ett rum som ska målas om och fixas, så jag har en del att göra kommande dagar (eller veckor).

Så hela tisdagen och onsdagen låg jag i sängen och kollade på så många Star Wars-filmer jag hann. Men vändningen denna vecka kom i och med frågan om att följa med Tobbe och hans familj på en komedi show eller vad man ska kalla’t.
Erik Haag, Johan Rheborg, Nour El-Refai, Mia Skäringer och Björn Gustafsson fick mig verkligen till tårar av skratt. Föreställningen hette ”Bostadsekonomi är jättekul” och det var faktiskt vääääldigt kul. Det handlade dock inte SÅ mycket om ekonomi som man innan kunde trott.

Torsdagen var enklare och i skolan lyssnade vi på en helt underbar föreläsning av organisationen KRIS (kriminellas revansch i samhället). De som var där lärde mig mer om droger och deras påverkan men också mer om kriminalitet och hur en kriminell identitet skapas än jag lärt mig någonsin förut. Mycket mycket bra.

Efter skolan mötte jag Tobbe och överraskade genom att ha köpt biljetter till Justice League som hade premiär i onsdags. Den tycker jag verkligen att alla ska se!

Idag (fredag) var skoldagen inte jättejobbig och efteråt hade jag så mycket energi över att jag skippade att ta min dagliga nap för att istället måla om mitt rum. Det tog ca en timme att måla de två väggarna med horribla tapeter meeen jag måste måla minst en gång till för att det ska täcka helt...

Efter det gjorde jag mig iordning och tog mig hem till kusin Bea och hennes familj för att käka tacos och peppa inför kvällens PANDA DA PANDA konsert. Den var på Nobelberget i Sickla och wow vilket udda men mysigt ställe det var! Förbandet var en tjej (vars namn inte framgick för mina öron) som spelade rave-remixade fjortisdunk. Sen var det äntligen dags för mig att se Thibo (PdP) för fjärde gången. Han är fan lika bra varje gång. Just Panda har betytt så sjukt mycket för mig eftersom hans texter beskriver mina känslor så precist. Jag grät dock inte så mycket som jag trodde att jag skulle utan jag stod mest och bara var helt salig av lycka. Okej tbh, det kom en del skurar av glädjetårar ändå, men de var färre och mindre än beräknat hahha.

Nu ska jag se till att få mig en god nattsömn så att jag är utvilad inför släktkalaset i Norrköping imorgon!

Jennifer S Z

Likes

Comments

I lördags gick flyttlasset från lägenheten i Bandhagen där jag är born and raised, till mamma och Patriks nya radhus i Sköndal. Patrik flyttade officiellt in i lägenheten 1/9 så ända sedan dess har vi hållit på med flyttkartonger. Nu är jag så less på dem att jag inte vill göra något annat förens alla kartonger är borta...

Nya huset är superfräscht och nyrenoverat. Jag vet att jag kommer trivas jättebra här! Var lite orolig för om jag skulle tycka att det var jobbigt att lämna lägenheten eftersom jag bott där mestadels av mina 18 år. Men jag var så bakis att jag inte kunde hjälpa att bära saker till en början, men efter lite käk och massa naps var jag återigen på banan och kunde göra min del av flytten.

Mitt rum är typ klart med uppackningen, men jag kan inte sova därinne förens jag målat/tapetserat om. Det eftersom sängen jag har är konstruerad på ett sätt att den måste fästas i väggen, och det känns sjukt onödigt att fästa den för att sedan göra om allt inom en vecka eller två. Så just nu sover jag i extra rummet. Men det är inget problem då 120-madrassen som jag hade i Bandhagen ska vara därinne, medans jag får en ny 140-säng. Vilket jag är väldigt nöjd med!

Just nu är vårt wi-fi tydligen nere och Patrik har suttit i telefonkö under de nästan tre timmar som jag tagit en välbehövlig powernap. Har tre skoluppgifter som egentligen ska vara klara imorgon men det går faktiskt inte att göra något åt det så jag ska inte stressa upp mig i onödan. Får fokusera på att bli av med den sista kartongen i mitt rum och sedan hjälpa mamma och Patrik med att få iordning resten av huset. Fast först ska vi få tredje dosen av gäster för idag!

Lägenheten i Bandhagen.

Radhuset i Sköndal. Sista bilden till höger är mitt rum. Förstår ni varför det måste tapetseras om? Jag blir helt yr av mönstret så bort ska det. Och det är fort.

Jennifer S Z

Likes

Comments

Hej hopp allihopa. Som vissa kanske vet så hade jag en blogg tillsammans med en kompis förut men har under en längre tid känt att jag vill ha en egen blogg för endast mina tankar och mina upplevelser. Det blir inte heller någon press om att vi ska skiva lika många inlägg eller liknande. Jag kör hellre mitt eget race. Vi tog som en bloggpaus på obestämd tid och nu känner jag att det är dags att börja om på nytt, med ja, en helt ny blogg.

För er som inte vet sedan tidigare vem jag är så heter jag Jennifer. Jag bor i Stockholm med mina två familjer och pluggar på gymnasiet fram tills juni 2018. Just nu mår jag superduper bra men precis som alla andra så dippar jag ibland. Därför är underrubriken till hela bloggen, livslust, dödsångest och allt däremellan, eftersom det är vad jag ska fokusera att skriva om. Alltså allt som har med mig att göra.

Jag vet egentligen inte hur man bloggar eller vad folk tycker är kul att läsa om och to be honest så skiter jag i det. Jag skriver här för att jag tycker att det är kul, för att jag vill dela med mig om något eller för att jag känner för det. Om ni inte uppskattar det jag skriver så behöver ni faktiskt inte läsa. Men, eftersom jag inte heller har någon specifik inriktning på bloggen kommer jag kanske dela med mig av saker som ingen vill missa. Vem vet? Inte jag iallafall. Hoppas ändå att någon läser, annars kan jag ju lika gärna skriva i en dagbok som jag förvarar under sängen och utom räckhåll för allt och alla.Jennifer S Z

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments